wiedźma Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) zmierzch rozpina mi żebra jedno po drugim powietrze wchodzi chłodne między oddechy zmierzch w oczach ma ton czyjegoś głosu w palcach zostaje echo klawiatury po środku jestem ja pół pusta pół pełna zmierzch nalewa do obu połówek na raz i czeka Edytowane 3 godziny temu przez wiedźma (wyświetl historię edycji) 5
Poet Ka Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @wiedźma przy ekonomii formy i treści - tak wiele znaczeń, wrażeń, nastrojów ... 3
Mel666 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @wiedźma bardzo dobry wiersz. Podoba mi się bardzo jego atmosfera. Czuć w nim ciszę, napięcie i stan zawieszenia. 2
wiedźma Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Poet Ka tak, jest wielowymiarowy... To stan pomiędzy... dziękuję 🪻 @Mel666 Siostro czytasz w mojej duszy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję Edytowane 2 godziny temu przez wiedźma (wyświetl historię edycji) 2
Mel666 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @wiedźma a Ty w mojej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . To sie nazywa siostrzane połączenie dusz:) Edytowane 2 godziny temu przez Mel666 (wyświetl historię edycji) 1
wiedźma Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Mel666 takie dusze się rzadko spotykają. Szkoda, że tak daleko mieszkasz... 1
Gosława Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu To echo klawiatury mnie zatrzymało A jeszcze lepiej jak by ta klawiatura może trochę pod żebra weszła Wtedy to już byłby erotyk z pieprzem Odebrało by to jednak delikatność Bardzo mi się podoba 1
Charismafilos Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @wiedźma czuć tu człowieka :) Ostre te wiersze piszesz, jak sztyleciki... ;) 1
Mel666 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @wiedźma też żałuję, ale nigdy nie mówmy nigdy. Może pewnego dnia uda nam się spotkać :). Trzymajmy kciuki! 1
LessLove Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @wiedźma A ja nic Ci nie powiem... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Charismafilos Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @wiedźma wchodzą głęboko w kamienne serce ;) 1
wiedźma Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Charismafilos lubię ścięte formy... czuć te cięcia? @Gosława miał być delikatniejszy w odbiorze. wybrałam wersję gdzie zmierzch czeka i nalewa. Dzięki za odczytanie " echa " @LessLove dziękuję za kwiatek;) i polubienie;) Mowa tego kwiatu rekompensuje brak komentarza... Edytowane 2 godziny temu przez wiedźma (wyświetl historię edycji) 1
wiedźma Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, że tak to odbierasz;) miło mi, że wywołał takie poruszenie ;)
Rekomendowane odpowiedzi