Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.KOBIETA. Kobiety? Nie pragniecie więcej. Pragniecie wszystkiego i zawsze. Bez końca i bez rozsądku. To urocze, ale niszczy finanse i nadwyręża kondycję, która nie jest tylko dla Was. Jesteście NIESKOŃCZONE, co jest urocze na kilka kwadransów, godzin lub dnie, ale bez przesady...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Opublikowano

@.KOBIETA. Bardzo się cieszę, Siostrzyczko

Koisz moje serce. Musiałaś w takim razie uwierzyć, że to możliwe, a niedawno (marzec? później czerwiec?) było boleśnie nieciekawie, żal mi Ciebie było, a "musiałem" się z Tobą sprzeczać.

Opublikowano

@LessLove

och @LessLove …pomilczymy już sobie wspólnie dobrze? 
Myślę, że teraz doszłoby do małej sprzeczki- jak to pomiędzy rodzeństwem ugryzłabym Ciebie albo podrapała

a Ty poszedłbyś do mamy, naskarżyć i dostałbyś karę! 

@.KOBIETA.

obrażam się!

dobranoc

Opublikowano

@.KOBIETA. Z uczciwości rozmowy dodam, że bardzo trudno określić mój wiek przy spotkaniu na żywo a w luźnym sposobie bycia jestem traktowany jak partner w rozmowie z koleżankami Synowej. Spinam się, pisząc... Znajoma (lekarka) powiedziała mi ostatnio, że oszukuję ją - pomyliła się o kilkanaście lat. Była chyba zawiedziona? A skoro tak, to "salomonowo" odpowiem Ci, że mam kilkanaście lat więcej niż na to wyglądam i wszystko we mnie to potwierdza... Nie protestuję

Genetyka i sposób życia.

@.KOBIETA. Buziaczek w czółko :* DobranocDi 

@.KOBIETA. Rozgrzeszam Cię za każdego "gryza" osobno. Chociaż czasem były bolesne, to nigdy... rzadko się skarżyłem mamie.

Dobranoc

@violetta Dobranoc.