Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Tomasz.O

Tomasz.O

rozumiem, ze partycypujesz w rynku turystycznym. Mam dwa dyplomy z podróży są to symboliczne kartki na nic mi się nie przydadzą kogo interesuje ze byłem za kołem podbiegunowym i co z tego wynika ,ze tam byłem nic , to tylko doświadczenie  tego, to fakt! słowo kształcić - 

1. «przekazywać komuś wiedzę, umiejętności»

2. «czynić starania, aby ktoś zdobywał wiedzę, rozwijał umiejętności»

3. «rozwijać cechy charakteru»

podróże męczą jak robisz nawet te 4000km w ciagu miesiąca w podróży  pociągiem niby mało, ale daje się we znaki możesz doświadczyć ,wyciągnąć  wnioski obserwować- ale musisz mieć do tego narzędzia np na płaszczyźnie  intelektualnej. proste i puste doświadczenie podróżowanie- może jeszcze podróż samolotem? W  rurze upchanej  ludźmi nie dziękuję za takie lekcje!!! satysfakcjonujące jest to ,ze pociągi są wygodniejsze od furmanki komfort jest lepszy.

Tomasz.O

Tomasz.O

rozumiem, ze partycypujesz w rynku turystycznym. Mam dwa dyplomy z podróży są to symboliczne kartki na nic mi się nie przydadzą kogo interesuje ze byłem za kołem podbiegunowym i co z tego wynika ,ze tam byłem nic , to tylko doświadczenie  tego, to fakt! słowo kształcić - 

podróże męczą jak robisz nawet te 4000km w ciagu miesiąca w podróży  pociągiem niby mało, ale daje się we znaki możesz doświadczyć ,wyciągnąć  wnioski obserwować- ale musisz mieć do tego narzędzia np na płaszczyźnie  intelektualnej. proste i puste doświadczenie podróżowanie- może jeszcze podróż samolotem? W  rurze upchanej  ludźmi nie dziękuję za takie lekcje!!! satysfakcja jest to ,ze no mżę jest wygodniej niż furmanka tymi nowymi pociągami.

Tomasz.O

Tomasz.O

podróże męczą jak robisz nawet te 4000km w ciagu miesiąca w podróży  pociągiem niby mało, ale daje się we znaki możesz doświadczyć ,wyciągnąć  wnioski obserwować- ale musisz mieć do tego narzędzia np na płaszczyźnie  intelektualnej. proste i puste doświadczenie podróżowanie- może jeszcze podróż samolotem? W  rurze upchanej  ludźmi nie dziękuję za takie lekcje!!!

• Dodaj nową pozycję...