Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Łukasz Wiesław Jasiński

gdybym chciała być sławna

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

,

to podałabym swoje imię zamiast nicka Poet Ka

albo podałabym nazwisko

niestety, szkody mogą w takiej sytuacji przewyższyć korzyści

spotkałeś się z hejtem?

jeśli mają człowieka hejtować,

to niech nie wiedzą kogo 

@Łukasz Wiesław Jasiński

cenię sobie prywatność - bardzo!

Opublikowano

@Poet Ka

Kilka lat temu zostałem bezprawnie wyrzucony na warszawską kostkę brukową przez Hannę Gronkiewicz-Waltz (bankier), premierem wtedy był Mateusz Morawiecki (bankier), a ministrem sprawiedliwości Zbigniew Ziobro (członek Opus Dei - jest poszukiwany listem gończym przez prokuraturę - grozi mu dwadzieścia pięć lat pozbawienia wolności) i nie mając wyboru - musiałem walczyć i w ten sposób zostałem osobą publiczną, a poza tym: jestem bardzo dobry w szermierce słownej - znam język łaciński, włoski i francuski.

Jeśli chodzi o hejt, to: tutaj był niejaki Sowa - pokonałem go i nie ma już go - moje słowa potwierdzi pani Agnieszka - Somalija.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Migrena    

tym razem nie! dziękuję! Jesteś moim Apostołem! Posłańcem ! I nie wiem kim jeszcze jesteś! ( wiem jak to brzmi ale mam poważny powód by tak sądzić)  pozdrawiam!     
    • @Benjamin Artur   Świetne zestawienie osobistego świata z wielką historią w tle (król Karol). Przejście od pastelowej wiosny do brutalnego "jak łomem w łeb" robi mocne wrażenie, a nawiązanie do pigułek Murti-Binga i Witkacego w puencie dobrze oddaje ten nasz niepokój. Podoba mi się również Twoje ujęcie uciekającego czasu (rok, który przemyka jak zwinka).
    • @Berenika97 tak @Berenika97 dziękuję

@Berenika97   „wiem zasłużyła na medal lecz także na medaliony bo potwierdza wciąż potwierdza   że nagroda dzisiaj ma tło”   @Berenika97 po prostu zamiast tych luster inwigilacji itd. widzę wystraszonych ludzi  przewracajacych się po kulach z karabinu jak z jej drobnej główki cieknie ciemna krew jak on powykręcony ma na spodenkach mocz nie ma porównania ten obraz dominuje i dziś jesteśmy inwigilowani  i wsadzani za różne wybory polityczne do paki      @Berenika97 dziękuję serdecznie   bardzo chciałam o tym napisać   bo wiesz, dziś prawica mówi że trzeba było radykalnie  że okrągły stół to hańba nie mogę się z tym zgodzić Rumunia do dziś nie wyszła z traumy po zbrodni na Elenie  i Nikolae Jasne, że byli komunistami. Ale to takie jasne- nagłemu niespodziewanemu mordowi mówię nie   i bardzo chciałam o tym napisać  że pierwsze co się teraz nasuwa to nie dysydenci, tylko zbrodnia  
    • @Benjamin Artur   Świetne nawiązania. "Dama z Awinionu" i "markiza de Sade" doskonale oddają przemianę adresatki - stała się odległa, awangardowa, a może nawet odrobinę bezwzględna. Bolesna akceptacja straty podana w przepięknej formie.
    • @Berenika97

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...