barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 czasami latam stopami dotykając ziemi a moją jedyną obawą są słupy telegraficzne ryję w żużlu tunele rzeźbię ścieżki dla przyszłych turystów nocą z jazzem w kieliszku i winem szumiącym w głowie martwię się o ich zdrowie -przecież nie mają skrzydeł
aga xxx Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 ma cos w sobie krotko ale ciekawie +
Leszek Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To raczej chodzenie a nie latanie. Pozdrawiam Leszek
barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Ty nie marzysz? Bo to chyba na tym polega=) Pozdrawiam- B w T! Dziękuję za komentarze.
Leszek Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może aż tak nie muszę marzyć o lataniu bo jestem szybownikiem :)
barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Marzenia to szybowanie po przestworzach człowieka mocno stojącego na ziemi On nie marzy o lataniu, on po prostu... marzy:)
barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Dziękuje za "komentarz", jednak prosiłabym o bardziej konstruktywne;)
Roman Bezet Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - czy tego ktoś gdzieś już nie napisał? :) pzdr. b
barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Nie sądzę;) Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam!
Roman Bezet Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę uwierzyć mojej sklerozie ;) pzdr. b
barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Jestem jeszcze uczennicą, zawód copy writtera mi nie odpowiada, jeśli jednak znajdziesz utwór o który mnie posądzasz, padnę na kolana z przeprosinami!=)
Roman Bezet Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro jesteś uczennicą, to chyba musimy przejść na Pani ;) Otóż: nie mówimy o plagiacie - mówimy o motywach i frazeologii. Wino szumiące w głowie - zdarza mi się też czasami :) Użyłem tylko Pani sposobu komentowania (sam nie wiem dlaczego?). pzdr. b
barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Oczywiście sprzeciwiam się, byle nie "Pani"- czuję się taka stara=P
barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Chciałam tylko zwrócić uwagę na jeden fakt... W końcu się nie odwiedziałam jakie wrazenie na Panu wywołał wiersz.
Joanna_W. Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Najbardziej podoba mi się jazz w kieliszku. A.
barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też=P
Roman Bezet Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie minąłem go - czyli coś mnie zatrzymało. Chyba próba gry wyobraźni. Ach, bym zapomniał: rym celowy? "a" i "przecież" można pominąć. I troche pokombinować z frazowaniem + odstępy miedzywierszowe. Ten wiersz aż prosi o powietrze ;) pzdr. b
barbarzyńca w trawie Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 O takie komentarze własnie mi chodzi, dziękuję! Tzn, jakieś propozycje? Może na piśmie?=)
Rekomendowane odpowiedzi