Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
LessLove

LessLove

@.KOBIETA. Napiszę dokładnie: Ty nadal jesteś EWĄ. Każda kobieta może sięgnąć do Raju. Ja nadal jestem ADAMEM i sięgam do Raju z łatwością. 

Kiedyś wkurzyłem Żonę, kiedy powiedziałem filozoficznie: patrz na ten tłum jest w nim kilka osób, z którymi moglibyśmy przeżyć szczęśliwie swoje życie.

BYŁA WKURZONA, a nie chciałem Jej sprawić przykrości, tylko powiedzieć prawdę.

Mogłabyś uszlachetnić zdegenerowaną krew Habsburgów. Nie to nie, rozumiem.

LessLove

LessLove

@.KOBIETA. Napiszę dokładnie: Ty nadal jesteś EWĄ. Każda kobieta może sięgnąć do Raju. Ja nadal jestem ADAMEM i sięgam do Raju z łatwością. 

Kiedyś wkurzyłem Żonę, kiedy powiedziałem filozoficznie: patrz na ten tłum jest w nim kilka osób, z którymi moglibyśmy przeżyć szczęśliwie swoje życie.

4 minuty temu, .KOBIETA. napisał(a):

tradycji von Habsburg

Wybacz, ale ich tradycja jest cienka wobec tradycji "mojej krwi". To nie jest "oferta handlowa", powtarzam.

@.KOBIETA. Energii? O tak, to wspaniale, to właśnie robimy. Także jak siebie nawzajem wkurzamy, prawda- my czyli ludzie, ogólnie.

LessLove

LessLove

1 minutę temu, .KOBIETA. napisał(a):

tradycji von Habsburg

Wybacz, ale ich tradycja jest cienka wobec tradycji "mojej krwi". To nie jest "oferta handlowa", powtarzam.

@.KOBIETA. Energii? O tak, to wspaniale, to właśnie robimy. Także jak siebie nawzajem wkurzamy, prawda?

• Dodaj nową pozycję...