Confiteor Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 już na kolanach dłonie sklejone usta otwarte w pragnieniu szczerości dusza łaknąca wolności i ręce gotowe na więcej zmierza do celu zwolna spotkanie lęku przy kratkach na pozór rzecz łatwa wymyka się chwili skupienia i odnajduje sprawcę im wcześniej tym lepiej zakończyć ten spisek winy zostały ci odstawione idź grzeszyć więcej (wolne są ręce)
Agnes Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz wg mnie nieprzemyślany do końca...ładna pointa nie uratuje go jako całości... proponuję warsztat i powrót w lepszym stylu:) pozdr. agnes
Confiteor Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 dzięki za comment, rym jednak przemyślany ale reszta uwag jak najbardziej słuszna pozdr
Confiteor Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 a jakoś tak lubię od czasu do czasu coś zrymować, bez konkretnych powodów, nie wiem czy zauważyłaś jest tam tego trochę więcej
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 hmm nie sądzę, żeby była konieczność warsztatu i powrotu. Wiersz jest naprawdę dobry i podoba mi się. A drobne pomyłki nie niszczą całości... pozdrawiam /Arek
Confiteor Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 wprowadziłem małą poprawkę, mam wrażenie że teraz jest bardziej rytmicznie, dzięki za komentarze, pozdr
jasiu zły Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Te rymy odpychają, w kiepskich miejscach są, wyglądają, jak bez powodu dane :) No i ten rytm też jakiś kulawy, o ile to rytmem można nazwać. Wiersz merytorycznie nawet ciekawy, ale brzmi paskudnie.
smykusmyk Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 no ja nie wiem. te rymy nie bardzo. nawet bardziej niż nei bardzo. źle się czyta, no i ogólnie wiersz jest odrobinę wyświechtany. wiele już takich przeczytałam. wolałabym coś ciekawszego. np. na poziomie Twoich trafnych komentarzy :) pozdr, p.
Rekomendowane odpowiedzi