Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Poet Ka

Poet Ka

@Migrena - skoro to walka o przetrwanie, a nie erotyk, to z perspektywy czytelnika czuję się raczej intruzem niż odbiorcą sztuki

nie będę ważyła słów, interpretując taki tekst, bo i ty nie ważysz, zdaje się, że to szczere

jestem zdziwiona, że mnie nie zrozumiałeś...próbowałam właśnie to napisać...

niech ta interpretacyjna szorstkość pozostanie między nami :( w końcu jest tak samo fizyczna jak Twój wiersz

uważam, że po prostu inaczej nazwaliśmy to samo zjawisko

więc w tym przypadku rejestr jest ten sam

bardziej chodzi o to chyba, że inaczej postrzegam miłość

i bliskość - ty potrzebujesz dociśnięcia nawet w rozmowie...

skoro to zderzenie ciał, to nasza wymiana zdań właśnie stała się jego częścią, szorstko i boleśnie, ale – jak sam przyznałeś – szczerze

wciąż uważam że poprzez ten tekst wypowiadasz się na temat kanonów estetyki w poezji ...

Poet Ka

Poet Ka

@Migrena - skoro to walka o przetrwanie, a nie erotyk, to z perspektywy czytelnika czuję się raczej intruzem niż odbiorcą sztuki

nie będę ważyła słów, interpretując taki tekst, bo i ty nie ważysz, zdaje się, że to szczere

niech ta interpretacyjna szorstkość pozostanie między nami :( w końcu jest tak samo fizyczna jak Twój wiersz

uważam, że po prostu inaczej nazwaliśmy to samo zjawisko

więc w tym przypadku rejestr jest ten sam

bardziej chodzi o to chyba, że inaczej postrzegam miłość

i bliskość - ty potrzebujesz dociśnięcia nawet w rozmowie...

Poet Ka

Poet Ka

@Migrena - skoro to walka o przetrwanie, a nie erotyk, to z perspektywy czytelnika czuję się raczej intruzem niż odbiorcą sztuki;

• Dodaj nową pozycję...