Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @wiedźma Siostro, dzięki za miłe słowa. Tez sie cieszę , że wróciłam. Tęskniłam za Wami:) @LessLove dzięki za kom. To też bardzo ciekawa interpretacja. Cieszę się, że mój wiersz potrafi być odczytywany na wiele sposobów:) @Berenika97 bardzo dziękuję. To jest właśnie tragedia dzisiejszego świata. Pozory i udawanie, że wszystko jest dokonałe. Świetny komentarz!. Dzięki jeszcze raz:)
    • @Berenika97 Zmysłowo i sierpniowo. :)
    • jest noc kilka chmur przemierza niebo siedzimy pod księżycem sparowani samotnością gwiazdy dzwonią do drzwi błąkają się w judaszu potem gasną w naszych oczach nie otwieraj to tylko sen świat przestał oddychać ratujemy się usta usta
    • @Berenika97 i o kolorystykę, i o kontrast, i o wilgotność tynku @Berenika97 no i o zderzenie chwili z wiecznością  @andrew @Berenika97 dzięki serdeczne

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• nagość  płonie żarem    wieczór  nie musi nic obiecywać  wystarczy  że jest z nami    zmierzch  przymyka okno   pogoda bawi  się z przyrodą świt nie śpieszymy się  z przyjściem    8.2026 andrew   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...