Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Annie Dyskusje ze mną są zawsze przyjemne i twórcze. Ale jak ktoś zaczyna jakieś wycieczki pod moim adresem, to ręka, noga, mózg na ścianie. Jak mawiali starożytni górale.  Jestem dość aktywny na FB. I proszę sobie wyobrazić, że w ciągu już 10. lat, musiałem zablokować ponad 4 tys. wszelkiej maści analfabetów i agresorów, bo inaczej się nie dało ;) 

Opublikowano

@Zbigniew Polit nie wątpię, że tak jest :) Ja jednak zauważyłam, że trudno jest kogokolwiek przekonać do swoich idei i do niczego to nie prowadzi. Właściwie to dochodzę powoli do tego samego wniosku do którego inni, lepsi ode mnie, dawno temu doszli - Wiem, że nic nie wiem. I o czym tu dyskutować ? 

Opublikowano

@Zbigniew Polit ja dzięki temu się uczę, ksef, podatki to z fc się nauczyłam, szkolenia za darmo są, trzeba wiedzieć jak wykorzystać wiedzę. Słówek, języków się uczę, bardzo ciekawe informacje ludzi przekazują. Wiem jak ćwiczyć, jak szybko przyrządzać wartościowe dania. 

@Zbigniew Polit sam jesteś leniem i małą masz wiedzę na ten ludzi i ich zdolności.