Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

15 minut temu, Migrena napisał(a):

my się Mata różnimy:)          ... za to.. "M".. ślę wielki..:))  (wiem - literówka - mnie też się zdarzają i to jakie.!)

Ty kochasz formy krótkie a ja rozwlekłe.

nie chcę się tutaj negatywnie popisywać ale mógłbym wkleić szkic mojego wiersza.

Nie, że kocham, bo mam także dłuższe formy... ale po prostu mam świadomość, że ludzie

nie lubią "dłużyzn" i albo je omijają, ale czytają po łebkach... możliwe, chyba, że się mylę.

Tak, osobiście wolę krótsze formy, bo każdy ma swoje preferencje, to zrozumiałe i Ty miej swoje.

A tutaj na orgu... popisuj się tylko - pozytywnie... bo negatywnie - po co, komu to potrzebne.

Poza tym, jeżeli ktoś napisze Ci.. ale dłuuugie.. nie oznacza to, że jest przeciwko Tobie,

czy Twojemu wierszowi, skoro jednak przeczyta i spróbuje zostawić jakieś słowo od siebie.

Hej... pozytywne, rzecz jasna.. :)

Nata_Kruk

Nata_Kruk

4 minuty temu, Migrena napisał(a):

my się Mata różnimy:)          ... za to.. "M".. ślę wielki..:))  (wiem - literówka - mnie też się zdarzają i to jakie.!)

Ty kochasz formy krótkie a ja rozwlekłe.

nie chcę się tutaj negatywnie popisywać ale mógłbym wkleić szkic mojego wiersza.

Nie, że kocham, bo mam także dłuższe formy... ale po prostu mam świadomość, że ludzie nie lubią "dłużyzn" i albo je omijają, ale czytają po łebkach... możliwe, chyba, że się mylę...

Tak, osobiście wolę krótsze formy, bo każdy ma swoje preferencje, to zrozumiałe i Ty miej swoje.

A tutaj na orgu... popisuj się tylko... pozytywnie... bo negatywnie - po co... komu to potrzebne.

Poza tym, jeżeli ktoś napisze Ci.. ale dłuuugie.. nie oznacza to, że jest przeciwko Tobie, czy twojemu wierszowi,

skoro jednak przeczyta i spróbuje zostawić jakieś słowo od siebie.

He.j.. pozytywne, rzecz jasna.. :)

• Dodaj nową pozycję...