EsKalisia Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Mały nosek, gdy nie kłamię Oczy, usta Zgrabne stópki nawet znajdziesz u mnie ! "Kluska", "księżyc w pełni"; Też tak mówią, lubią lub nie lubią. U każdego znajdziesz inny odcień skóry Cień na twarzy; w ą t p l i w o ś c i skóra, kości nie wprowadziłam się na Ziemię po to by wpisywać się w kanony urody tylko po to by być. Au Au Autentycznie! Inspiracja: "Biegnąca z wilkami"C. P. Estes 3
hollow man Opublikowano Poniedziałek o 16:39 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:39 @EsKalisia Mam na półce. Może w końcu przeczytam i dowiem się czegoś na temat kobiet. Jest taki niemiecki filozof Moeller na youtube. Twierdzi, że przeszliśmy z epoki "authenticity" do "profilicity":
EsKalisia Opublikowano Poniedziałek o 18:02 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:02 @hollow manja też się z niej dowiaduję na temat kobiet Dzięki za komentarz i lajka @Charismafilos Dzięki za lajka
Charismafilos Opublikowano Poniedziałek o 18:03 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:03 @EsKalisia generalnie zastanawiam się czy fandom nie założyć ;) jakoś bliski mi jest Twój styl pisania! Zuch! 1
EsKalisia Opublikowano Poniedziałek o 18:07 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:07 @CharismafilosI o to chodzi ;) Ty wiesz... :) @EsKalisia... Czego ja nie wiem!
Berenika97 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @EsKalisia "Nie wprowadziłam się na Ziemię, żeby wpisywać się w kanony" - i słusznie, bo kanony mają krótką datę ważności, a autentyczność nie. :) Podoba mi się. :) 1
EsKalisia Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Berenika97 cieszę się że się podoba !:) dziękuję Dziękuję za polubienia!:) 1
Rekomendowane odpowiedzi