Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
vioara stelelor

vioara stelelor

6 minut temu, andrew napisał(a):

lubie dziś 

Ciekawe.

Chciałam opisać przeżywanie każdego dziś w perspektywie przyszłości, kiedy na minione dni można już popatrzeć jako na osobiste osiągnięcie.

Wyobraź sobie na przykład alkoholika wychodzącego z nałogu, który odhacza kolejne dni bez picia, a potem ogląda się za siebie i konstatuje, że wytrwał w postanowieniu na przykład już przez cały miesiąc.

Ale masz rację, zwracając uwagę na to, że ten naszyjnik dni składa się ze zbieranych w całość teraźniejszości, posiadających bardzo dużą wagę :)

vioara stelelor

vioara stelelor

6 minut temu, andrew napisał(a):

lubie dziś 

Ciekawe.

Chciałam opisać przeżywanie każdego dziś w perspektywie przyszłości, kiedy na minione dni można już popatrzeć jako na osobiste osiągnięcie.

Wyobraź sobie na przykład alkoholika wychodzącego z nałogu, który odhacza kolejne dni bez picia, a potem ogląda się za siebie i konstatuje, że wytrwał w postanowieniu na przykład już przez cały miesiąc.

Ale masz rację, zwracając uwagę na to, że ten naszyjnik dni składa się ze zbieranych w całość teraźniejszości, posiadających bardzo dużą wagę :)

vioara stelelor

vioara stelelor

5 minut temu, andrew napisał(a):

lubie dziś 

Ciekawe.

Ale masz rację, zwracając uwagę na to, że ten naszyjnik dni składa się ze składanych w całość teraźniejszości, posiadających bardzo dużą wagę :)

vioara stelelor

vioara stelelor

5 minut temu, andrew napisał(a):

lubie dziś 

Ciekawe.

Wyobraź sobie na przykład alkoholika, który odhacza kolejne dni bez picia, a potem ogląda się za siebie i konstatuje, że wytrwał w postanowieniu na przykład już miesiąc.

Ale masz rację, zwracając uwagę na to, że ten naszyjnik dni składa się ze składanych w całość teraźniejszości, posiadających bardzo dużą wagę :)

vioara stelelor

vioara stelelor

1 minutę temu, andrew napisał(a):

lubie dziś 

Ciekawe.

Wyobraź sobie na przykład alkoholika, który odhacza kolejne dni bez picia.

• Dodaj nową pozycję...