Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Luuudzie. Wam można zarzucić najgłupszy temat, jak na przykład "ile macie lat?", a każdy na niego odpowie. Nie chce tym samym nikomu ubliżać (na serio). nie mam nic przeciw takim postom, ale jesli są równolegle prowadzone z jakimiś ciekawymi. Pomyślcie o nowych ludziach tutaj, o tych, którzy aktualnie odwiedzaja to forum. Każdy w miare inteligentny jeśli zobaczy ostatnie wątki, natychmiast ucieknie gdzieś indziej, za to przyczłapią się tacy, którym to bardzo w smak - niezbyt rozgarnięci zwolennicy quasi-seksualnych czatów:(. Proszę, niech autorzy tych wątków (Samo Zło, ot i Anka etc.) nie obrażają się na mnie, ani nie mają mi niczego za złe. Ja nie ganię odrobiny "jajcarstwa". To jest potrzebne, ale robi się nieciakawie, gdy zaczyna ono stanowić tak przytłaczającą większość. Proszę o odrobinę autocenzury. Proszę również nie wypominać mi jako jakieś kontrargumenty moich wcześniejszych "wpadek":).
Dziwi mnie, że ja muszę takie coś pisać, bo MOD pewnie zajęty jest banowaniem ludzi za słowa, które on uważa za brzydkie (sic!). "Brzydkie słowo" - dla mnie to oxymoron:). Pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano

zauważ oskarze,że jak się jakiś ciekawszy temat wrzuci to nikt nie chce odpowiadać!a przynajmniej niewiele! (patrz np. Filozofia spaniela) No to może zarzucisz jakimś "mądrym" tematem? każdy tak naprawdę chce się uzewnętrznić i mówić o sobie stąd popyt na "ile macie lat" i "skąd jesteście". Mnie to nie dziwi, ale masz rację, można by było podyskutować na ciekawsze tematy. Czekam na propozycję!
pozdr

Opublikowano

Nie nie spadaj, bo zostaną już tylko ci noszą majtki :)

Filozofia spaniela nie była ciekawym tematem. Dla mnie to raczej podstawówkowe dyputy o idei moralności, która ideą tylko pozostanie. Większość ludzi tutaj jest już dorosła i raczej ma ukształtowany światopogląd - czy prezentowanie ich tutaj ma jakiś sens? Bo przekonać to raczej nikogo się nie udało. Ja na przykład jestem uprzedzony do ludzi głęboko religijnych (mam własne powody), dzięki takim wątkom mogę sie jedynie pouprzedzać do ludzi na tym forum. Wolę się uprzedzać do nich ze względu na ich twórczość i komentarze - bo to wynika z inteligencji, nie ze światopoglądu.