deli s Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 wiatr z pomocą kątowych przestrzeni uwalnia się z pętli ludzkiej ulgi powietrze dokonuje defibrylacji wszystkiego co umysłowe to co dostrzegalne wpada w zamiary milczenia jedynym doświadczeniem stricto jest bezkompromisowy ból cały dramat wymyka się schematom promieni słonecznych upalny uśmiech w ostatecznej statystyce przebije jeszcze wiele tegorocznych tragedii tabuny anonimów wyruszają na pochód orzeźwienia z objawami wskazującymi na zatracenie latem 2005.07.01
Oscar Dziki Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 moje wrazenie jest takie, ze "madre" slowa na poczatku jakos zniechecaja i dalej sie nie chce czytac. napiszesz jeszcze raz to samo bez tych slow a skomentuja. i nawet nikt nie zauwazy ze sie powtarzasz:)
deli s Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oskar te "mądre słowa", (które sam również używasz(innych)), nie sądzę, żeby aż tak zakłócały przekaz, iż tekst miałby być trudny do przetrawienia. nie chodzi żeby przepisywać, bo znalazło się tam trudne słowo prawda?(paranoją mi podchodzi) natomiast ciekawią mnie te powtórzenia, może to, które poprawiłem ze słońcem?(form.gramatycz.)dzięki za zainteresowanie tekstem-serio.))d
Rekomendowane odpowiedzi