FaLcorN Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Twoje źródło, którym płynę, jest jak ciepły letni deszcz i przeczuwam — wspólną burzę, gęstych spojrzeń, aż po dreszcz. Twoje źródło, którym płynę... Sercem piję z niego sens, ale świat mnie nie rozpieszcza... Piszę pieśni — wdycham pleśń. Twoje źródło, którym płynę, pięknie łączy dłonie w rejs, a świat pełen zbędnych różnic, tylko patrzy, bo chce też. Twoje źródło, którym płynę, wiosnę niesie w głębię serc, i zakwitnę tylko Tobą i dla Ciebie, jeśli chcesz. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już skreśliło cztery strory i za jego to przyczyną strof nie będzie nigdy dosyć więc zachęcam czytelników niechaj każdy strofę pocznie dalej wierszy jest bezliku a on chwilę tu odpocznie :)) 1
FaLcorN Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @KOBIETA I really mean to learn.. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
FaLcorN Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @KOBIETA Kogo? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
FaLcorN Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @KOBIETA Wszyscy wiedzą, a Ty jeszcze nie wiesz? Przypomnij sobie Bońka, który cytował Stéphane Mallarmé.. 1
FaLcorN Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @KOBIETA Mam się zabierać? "Miłość jest niepokojem."
KOBIETA Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @FaLcorN A chcesz się zabierać Kornel ? :) droga wolna:) ja Ciebie, nie przywiązuję do siebie;) 1
FaLcorN Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @KOBIETA Jesteś w stanie to sobie wyobrazić i tak po prostu? Zaakceptować? 1
FaLcorN Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @KOBIETA Jesteśmy za granicą, gdzie ja przechodzi w my. Cienie tu nie występują, a droga jest jedna. 1
FaLcorN Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @KOBIETA Tak, nie zauważyłaś? 1
KOBIETA Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @FaLcorN zauważyłam :) Kornel…myślę, że rozmawiając o sercu…mamy na myśli coś w tym stylu…? :) 1
FaLcorN Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @KOBIETA Prawda wygrała z pieniędzmi. Rozumiem, że chcesz ze mną obejrzeć ten film? 1
Rekomendowane odpowiedzi