Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano wczoraj o 19:49 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:49 delikatnym uściskiem witam małe pąki by ubrać się dla ciebie w białe płatki gdy powąchasz mnie wypełniam śpiewem poranki i skaczę jak królik abyś poczuł ciepło traw uśmiechem żonkila 8
KOBIETA Opublikowano wczoraj o 20:27 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 20:27 @violetta a przez kogo Ty chcesz być …powąchana Violetta ? ;) Skacząc jak królik ? ;) króliki mi się tylko z jednym kojarzą …przepraszam :) wybacz mi samą siebie :) bardzo ładnie :) mi się podoba ! 1
violetta Opublikowano wczoraj o 20:28 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 20:28 @KOBIETA oczywiście przez Piotrusia:) kocham króliki na trawie, być może z dzieciństwa:) 1
Rafael Marius Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazłaś już wiosnę? Mnie się udało wreszcie wyjść, ale jeszcze jej nie ma. 1
violetta Opublikowano 23 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu @Rafael Marius jak słodko już :) bez czapki chodzę, włosy na wiatr jakie to uczucie :) 1
Rafael Marius Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja cały rok w czapce chodzę. 1
violetta Opublikowano 23 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu @Rafael Marius ja to związuje włosy, bo mi jest gorąco w szyję i tak nie mogę oddychać:)
Mitylene Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu @violetta poczułam zapach wiosny czytając ten wiersz. Pięknie i subtelnie rozkwitła w wersach:) 1
violetta Opublikowano 11 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @Mitylene pozdrawiam wiosennie:) 1
Mitylene Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @violetta pozdrawiam również:) 1
[email protected] Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @violetta Kobieta - kwiat, ileż to lat? Od Ewy w Raju, zaraz nazajutrz! Pozdrawiam weekendowo i wypoczynkowo zarazem Violu. 1
violetta Opublikowano 11 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @[email protected] pozdrawiam pięknie weekendowo też i mocno dziękuję:) 1
Berenika97 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @violetta Natura, która ubiera się dla kogoś - to bardzo piękne spojrzenie na wiosnę. 1
violetta Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Berenika97 jestem kobiecą naturą :)
Rekomendowane odpowiedzi