Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@violetta tak, bo tam z psami nie można, ale to nie wina kochanych piesków, tylko właścicieli . Tu na Pradze koło parku i w parku często też, masakra , a na chodnikach , lepiej nie mówić. Wstyd. Ja mieszkam w Toruniu i przyjechałam opiekować się pieskiem córki. Toruń lepiej pod tym względem chociaż , nie do końca. Nie rozumiem ludzi, przecież to takie proste, i co rusz kosze, więc w czym problem

Pozdrawiam ciepło 

Kredens

Opublikowano

w Warszawie mnóstwo ludzi napływowych z prowincji a także Ukraińców, którym się walczyć  nie chce. 

Wczoraj w kolejce do lekarza nasłuchałem się mnóstwo rzeczy Nie będę szczegółowo rozpisywał, bo znam też innych normalnych Ukraińców, którzy mieszkają pracują posyłają dzieci do szkoły i martwią się o tych co zostali. 

No cóż był taki program telewizyjna za komuny a dziś znów powinien być: "Kultura pilnie poszukiwana"
Pozdrawiam

Opublikowano

@vioara stelelor radość z życia, nie mogą jej przesłonić psie kupy,to historia zupełnie innego rodzaju. Wiosna na pewno nadejdzie jak co roku. Też się na nią cieszę 

Pozdrawiam serdecznie kredens 

@Jacek_Suchowicz nie wiem czyje to kupy i nie sądzę,czy tylko psia kupa tych spoza, ale nie chcę tu za bardzo przy tej okazji politykować. 

Pozdrawiam serdecznie kredens