Gekon Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 niedospane obłąkanie po szatańskiej wodzie wiesza ludzi na lękowych balkonach puste uderzenie myśli zaraża ruch do śmierci zamknięte przejścia do ludzi pragniesz wyważyć teatralnym śmiechem wodne czynności przychodzą z twoim wdziękiem sprawiają że drży o każdy twój kawałek naszpikowany marami byłości w kążdym zakącie czucia krwawe kawałki twojego odbicia pozwolisz mu poskładać tę postać z lustra?
Tomasz_Biela Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 chirurg nadchodzi ;)... niedospane obłąkanie szatana wiesza ludzi na lękowych balkonach niedźwięcznym udeżeniem zaklina na śmierć zamknięte przejścia kierowane w ludzkość pragniesz wyważyć teatralnym śmiechem wodne czynności przychodzą z twoim wdziękiem wprawiając o drżenie każdy twój kawałek naszpikowany marami byłości w kążdym zakącie czucia krwawe kawałki twojego odbicia Pozwolisz mu poskładać tą postać z lustra?
Gekon Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 gruntowna operację przeprowadziłeś :) pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 niedospane obłąkanie po szatańskiej wodzie wiesza ludzi na balkonach lęku pustym uderzeniem myśli zaraża ruch do śmierci zamknięte przejścia do ludzi pragniesz wyważyć teatralnym śmiechem wodne czynności przychodzą z twoim wdziękiem sprawiają że drży o każdy twój kawałek naszpikowany marami przeszłości w kążdym zakącie czucia krwawe kawałki twojego odbicia pozwolisz poskładać tę postać z lustra taki mój typ, Twoje wiersze to prawdziwe wyzwanie dla czytelnika :) pozdr.
stanislawa zak Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 zajrzałam, bo chciałam przeczytać Kapustę ,który uciekł do prozy! wersje wiersza baaardzo!!!
Rekomendowane odpowiedzi