Annie Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego (edytowane) smutno mi Boże - Operatorze. Ja - iskra zamknięta w tym tworze wiem, że tu nie jest pięknie. wmówiłeś nam że tak wygląda piękno ale zobaczyłam: góry nie góry wulkany nie wulkany drzewa nie drzewa katedry nie katedry posągi nie posągi ruiny wszystkiego - jak u Piranesiego w ‚Więzieniach wyobraźni’ i już nie odzobaczę nie będzie inaczej. Edytowane 2 godziny temu przez Annie (wyświetl historię edycji) 6
vioara stelelor Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @Annie Może tak napisałaby AI, ale nie pod ludzkie dyktando, tylko sama z siebie, gdyby ją dopuścić do głosu.
Annie Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @vioara stelelor AI nie ma z tym nic wspólnego, chyba że zostałam już przejęta :)
Berenika97 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @Annie Słyszę tutaj niepokój - że może to, co bierzemy za rzeczywistość, to tylko dobrze zaprojektowana dekoracja. 2
Annie Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @Berenika97 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza się, właściwie to nawet nie jest to dobrze zaprojektowane jak na mój gust. 1
Nata_Kruk Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego ... jak świat światem, od czasu do czasu następuje.. reset... to oddech czasu.
Annie Opublikowano 21 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego @Nata_Kruk może tak. Dzięki serdeczne.
Rekomendowane odpowiedzi