Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Corleone 11

Corleone 11

@Natuskaa

Dziękuję wielce. Miło mi, że moje "(...) rozważania (...)" Ciebie zainteresowały. 

Pozdrawiam.

@Wiechu J. K.

Wiesławie: masz rację i zarazem jej nie masz. Gdyż - spoglądając z drugiej strony - natury Światła i Mroku są "(...) nieporównywalne (...)". Mimo, że pochodzą z tego samego źródła. 

Dziękuję Ci za wizytę i uznanie. Pozdrawiam.

Leszku, dzięki Ci bardzo za odwiedziny i za czytelnicze uznanie. Milo mi, że spodobało Ci się moje opowiadanie. Zapraszam częściej. 

Pozdrawiam.

Corleone 11

Corleone 11

@Natuskaa

Dziękuję wielce. Miło mi, że moje "(...) rozważania (...)" Ciebie zainteresowały. 

Pozdrawiam.

@Wiechu J. K.

Wiesławie: masz rację i zarazem jej nie masz. Gdyż - spoglądając z drugiej strony - natury Światła i Mroku są "(...) nieporównywalne (...)". Mimo, że pochodzą z tego samego źródła. 

Corleone 11

Corleone 11

@Natuskaa

Pozdrawiam. 

@Wiechu J. K.

• Dodaj nową pozycję...