Arsis Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @violetta tylko pogratulować tej wspaniałości @violetta Aga zaraz nas wygoni i tyle z tego będzie 1
Somalija Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Albowiem nie... 1
violetta Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @Arsis nie ma co się przeganiać, tylko cieszmy życiem:) @Arsis może przez te piosenki i komety:) lubię:)
Somalija Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dziękuję 1
[email protected] Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @Somalija Otóż nie Ago, kiedyś mnie o coś prosiłaś. Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @[email protected] Tak tylko sprawdzam, bo uszczypliwość w formie... Dobrego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @Łukasz Wiesław Jasiński Dzień dobry Panie Łukaszu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Somalija Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli dzień jest dobry. Coś Panu powiem, będzie Pan drugą osobą, po moim synu, która to usłyszy. Rano gotując kiszoną kapustę na kwaśnicę, obierając warzywa: seler, pietruszkę, por i czosnek oraz ziemniaki. Przyszła do mnie myśl, jak rozwiązać mój problem w pracy i przegrupować ludzi... powalczyć o podium... W poniedziałek nie będę miała czasu, bo po tygodniu nieobecności, będę odcinać ogony, ale wtorek będzie dniem w którym to obwieszczę szefowej... nowe rozdanie... 1
Somalija Opublikowano 17 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego @Łukasz Wiesław Jasiński Dobry wieczór, Panie Łukaszu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Łukasz Wiesław Jasiński Dobry wieczór, Panie Łukaszu @Łukasz Wiesław Jasiński Dobry wieczór, Panie Łukaszu @Łukasz Wiesław Jasiński Dobry wieczór, Panie Łukaszu @Łukasz Wiesław Jasiński Dobry wieczór, Panie Łukaszu 1
Arsis Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego @Somalija ok, widać, że jestem tutaj piątym kołem u wozu 1
Somalija Opublikowano 17 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego Przepraszam, zablokowałam telefon... 1
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Somalija Innowacyjne sprężynki. Pozdr. :) 1
Somalija Opublikowano 17 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego @Arsis Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałam się przywitać z Panem Łukaszem... 1
Somalija Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @Arsis Włodzimierzu, nie jesteś chyba z kamienia... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Arsis Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego (edytowane) @Somalija hej, Aga... @violetta hej. właśnie minęła nas kolejna lodowa bryła - kometa długookresowa C/2024 E1 (Wierzchoś) od nazwiska polskiego astronoma Kacpra Wierzchosia... @violetta ma średnicę ok 14 kilometrów, a ziemię minęła o jedną jednostkę astronomiczną (odległość ziemia-słońce) czyli o ok 150 mil kilometrów Edytowane 18 Lutego przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @Arsis ciekawe, większa od poprzedniej:) już jej nie ma:) nie zdążyłam zobaczyć:)
Arsis Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @violetta 3i/atlas pędzi w stronę Jowisza (ma tam dotrzeć w marcu) . jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa... 1
Arsis Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @violetta na orbicie Jowisza znajduje się sonda Juno. miała być zdeorbitowana i spalona w atmosferze Jowisza we wrześniu ubiegłego roku, ale w związku z 3i atlas jej misja będzie przedłużona... 1
Rekomendowane odpowiedzi