bazyl_prost Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia jestem urodzony zaadaptowany wyuczony od kiedy mój czas zaczął przypominać drzewo czasami zagubiony jestem sumą tego co daje życie i tym co sam wymyślę jako jeden z mieszkańców Ziemii takiej pięknej planety na której wielu chciałoby mieszkać 4
Charismafilos Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @bazyl_prost dobre, ale jakieś takie niebazylowe... ;)
hollow man Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @bazyl_prost Czas, który przypomina drzewo... Wydaje mi się, że coś zaczyna się zmieniać w Twoim pisaniu tak w ogóle. @Charismafilos No właśnie!
Charismafilos Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @bazyl_prost chyba, że można chcesz nicka zmienić na...np... Bass&love? ;)
bazyl_prost Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @hollow man @Charismafilos nie chcę zmienić nicka , przeżywam sanację życia i przechodzę z trybu zaczepno obronnego w styl drzewo
Charismafilos Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @bazyl_prost pięknie! Winszuję odrodzenia! :)
violetta Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Sam nie jestem, masz wokół tygrysów:)
bazyl_prost Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @violetta mam jednego kota i drugiego w lesie, ten pierwszy kibicuje drugiemu 1
violetta Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @bazyl_prost kociak z ciebie :) nie potrzebujesz kotów, żeby nim być:)
bazyl_prost Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @violetta możliwe ale kotem to ja nie jestem , niedawno nauczyłem się koty rozumieć
Rekomendowane odpowiedzi