KOBIETA Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia @FaLcorN u bram.? Może u drzwi…? nie trzeba mi. ;) 1
KOBIETA Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia @FaLcorN :) co ja mam z Tobą zrobić FaLcorN ;) dzisiaj byłam u fryz i mam takie włosy jak Kim :) 2
FaLcorN Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia @KOBIETA Kornel, zrób co uznasz za stosowne. Wolna wola lepsza niż cola. 1
KOBIETA Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia @FaLcorN śliczny wiersz FaLcorN :) buziaczki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja muszę sobie to wszystko poukładać;) pa 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba wystarczy :) 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN „ Poszedłbym za Tobą, jak pustynia za wodą. Głęboko w objęcia, aż po kontur serca.” Poszłabym za tobą jasną, mleczną drogą. Pomiędzy chmurami, bylibyśmy sami. W zmysłowe przestrzenie gdzie świetliste cienie, rubinowym blaskiem niebo rozświetlają. pozdrawiam FaLcorN ;) 2
[email protected] Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Po zimnym mleku język sztywnieje, jak zrobi swoje... znów wieje. 1
violetta Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA ja się modlę za niego, za cudzołóstwo jego:) @KOBIETA dawaj swoje zdjęcie, ocenimy:) 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @Alicja_Wysocka wystarczy :) pozdrawiam Alicjo i dziękuję :) @Radosław dziękuję :) za tak „rozbudowany” komentarz Radosław ;) @[email protected] hmmm…może nie pij zimnego mleka? Nadmierna sztywność bywa szkodliwa Grzegorz …;) dziękuję :) pozdrawiam.! 1
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Idę za Tobą, jak za gwiazdą nową, wprost w objęcia światła, do źródła i zwierciadła. Kornel.. 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @violetta modlisz się za nawrócenie „zdradziciela”.? O …powodzenia ;) Violetta …chcesz mnie oceniać ? ;) 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy za „ nową” ;) Ale podoba mi się.! 1
violetta Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA fryzurę tylko :) może już jest nawrócony:) no ja chodzę w duchu:) 1
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Pisałem o Tobie w moim kontekście, dla mnie jesteś newborn. 1
Radosław Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Burczysz i chcesz mleczka. Pozdrawiam Dobrego wieczoru.
Rekomendowane odpowiedzi