Coolt Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgasły wszystkie słowa sprzeciwu jednak pod strugami światłospadu ciepła nie zabraknie Rozbrojona z guzików bluzka nieśpiesznie dryfuje w górę to jej czas Trawa faluje ugina się pokornie pod namiętnym ciężarem może i ona załapie się na odrobinę czułości Słowiki akompaniują pierwsze skrzypce zajęła symfonia jęknięć i mruczenie Na nic zdały się pajęcze sieci chcące złowić spełnione nieistnienie a kwiaty plotły się w pożegnalne wieńce
Coolt Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Szkoda mi pomysłu, który wydał mi się ciekawy i godny uwagi. Niestety realizacja pozostawia wiele do życzenia :( Liczę na pomoc :)
deli s Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 coolcie-może.....słowa połączyły się z ciemnością,albo słowa pogodziły się z ciemniścią. "strugi śiwtłospadu obdzielają ciepłem..to na początek może tak??pozdr.d s
stanislawa zak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Colcie- pomysł , bomba masz rację.ale... po co ta bluzka "dryfuje?"w górę , uważam że słowo "dryfuje" jest udziwione, niepotrzebnie, można je uprościć unormalnić, ( bo masz dryfowanie a potem symfonię) po drugie-trawa faluje (ugina się - niepotrzebne)pokornie słowo- "załapie", należałoby zastąpić innym pierwsze skrzypce "zajęła" -i to słowo nie pasuje a kwiaty Wplotły się...
Arena Solweig Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nie pogniewaj się, Coolcie, chyba krojczynią zostanę, lubię ciachać – więc może w ten sposób pomogę Ci wybrnąć. Wiersz nastrojowy, ale jak na Twoje możliwość, niestety niezbyt udana forma. Jeśli nie pomoze – wyrzuć mojego ułomka ;) Pozdrawiam serdecznie Arena gasną światła sprzeciwu bluzka rozbrojona z guzików odpływa górą w swój czas pod namiętnym ciężarem trawa pokornie łapie odrobinę czułości akompaniament słowiczy przy pierwszych skrzypcach jęknięć i mruczeń symfonia na nic pajęcze sieci - nie złowiły spełnienia kwiaty plotą się w pożegnalnym wieńcu
Coolt Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dziękuję pięknie Dziewczyny! Widać że dużo się jeszcze muszę nauczyć, jeśli chodzi o pisanie erotyków :) Areno: Twoja wersja jest o niebo lepsza :) Jeszcze ją po swojemu poprawię, ale na pewno się przyda. Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam ciepło Coolt
Rekomendowane odpowiedzi