Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) dedykuję violi arvensis Już Cię rozbieram; także ze słów, skłębionych marzeń w ciągłym roju, z nieokiełznanych i mrocznych snów, ze skrytych pragnień, co może koją. Wpierw pocałunkiem wygładzam twarz zmywając wszelkie wątpliwości. Zdejmuję bluzkę z tysiącem spraw, które wciągają życie w pościg. Walczę by rozpiąć z domysłów rzecz co słodycz półkul w problemach skrywa na nich sentencje już stoją, lecz ta ich postawa jest zaraźliwa. Więc wszystko rzucam, bo nie ten czas. Książka na półkę wrócić musi, aby uczucia dojrzały w nas, i połączyły – dwoje ludzi. Edytowane 25 Stycznia przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 16
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Jacek_Suchowicz Dobrze jest, Jacek wrócił :) 2
Berenika97 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Jacek_Suchowicz Świetne! I to jest mądre. Bo miłość nie śpieszy. Ona jak wino - wymaga czasu, by z "dwojga ludzi" uczynić "my" i zdjąć ostatnią maskę - bez hałasu. 3
andrew Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Jacek_Suchowicz A dojrzewanie na półce czeka. Myślę, że tam się słońca nie doczeka. Pozdrawiam serdecznie Miłego popołudnia 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Alicja_Wysocka Jak warunki pozwalają - chwila powrotu na jak długo nie wiem Dzięki
viola arvensis Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Jacek_Suchowicz wspaniale wyszedł Ci ten wiersz-odpowiedź na mój - "Rozbierz mnie". Jestem pod wrażenie Twojego talentu. Ukłony i dziękuję pięknie :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Berenika97 dorastamy do miłości w trakcie życia by być dobrym oraz czułym móc przebaczać gdy perfekcję osiągniemy swego bycia wtedy kończy się pielgrzymki ziemska trasa :)) 1
Nata_Kruk Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Jacek_Suchowicz... Jacku, prześwietna odpowiedź dla Violi. Ty potrafisz. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @andrew słońca się może nie doczeka jednak zatrzyma się na chwilę aby przemyśleć się upewnić co tak naprawdę będzie miłe Pozdrawiam 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @viola arvensis dzięki - cieszę się że Ci się podoba 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @Nata_Kruk dzięki pióro poleciało i szkoda mi się zrobiło zostawić w komentarzach :)))
MIROSŁAW C. Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Jacek_Suchowicz Przednio skrojony wiersz.
Rekomendowane odpowiedzi