Skandynawska Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 już tylko piję w gazecie napisali że można najeść się powietrzem od czasu do czasu wstrzymuję oddech (liczę kalorie) mam też tik mrugania lewym okiem mówią że to przechodzi z czasem ( jak wszystko)
Piotr Sanocki Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Wiersz chyba napisany z nudy. Nic z niego nie wyczytałem. Proponuję zanim się zacznie pisać poszukać jakiegoś ciekawego tematu, a potem oryginalnie go rozwinąć ;) Pozdrawiam serdecznie
jasiu zły Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie znasz się! Trzeba było uważniej czytać. :) Ja chętnie zinterpretuję, jak bedzie potrzeba. Pomysł jest ciekawy. Początek ma się fajnie do reszty. Niby tak bezpośrednio, ale jednak nie rzuca się tak bardzo w oczy, zeby razić. Ja się przyczepię do tego, że tak krótko. Można było rozwinąć temat jeszcze trochę. Dobitniej spointować. Tak, żeby było jakoś z jebnięciem. Jak dla mnie, woersz jest niedokończony. Pomyśl nad jeszcze ze dwoma wersami może, albo nie wiem co.
Piotr Sanocki Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest żart, czy złośliwość? Chyba, żeby mnie dobić :) Pozdrawiam serdecznie
Skandynawska Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 ok, niech będzie wiersz napisany z nudy jego przeznaczeniem było "nie wyczytanie z niego niczego" - więc Piotrze dobrze zrozumiałeś,gratuluję a ze strony Jasia złego była złośliwość (logiczne ;) więc bądź spokojny Piotrze wszystko po Twojej myśli pozdrawiam serdecznie A.
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 jest zabawa słowem, interpretacje tez swoją złożyłam... a więc wiersz pisany ze zoruzmieniem i przemysleniem tematu:) dobzr esię czyta, lubie tego typu formy, głownie za zabawe słowem, która daje możliwosc wielorakiej interpretacji i nieprzegadania:) Pozdrawiam Agata
Piotr Sanocki Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ufff... aż mi ulżyło :) Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi