Toxyna Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 przy kawie ze spokojem ascety obserwuję dłonie miały być spójne zdolne udźwignąć nas oboje a jednak rozwarstwiają się tkanka po tkance wczoraj ostatnie słowa przelały się przez palce rozbijając resztkę sił o gołębie piórko przeglądam medyczne gazety z ich literą wszystko wydaje się tak proste... w dzieciństwie musiałam pić zbyt mało mleka
ot i anka Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 trafił do mnie...ale nie mam siły uzasadniać:)
mad lene Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 podoba mi się. lubię taki klimat wierszy, szczególnie te rozwarstwiające się dłonie mnie ujęły. jak dla mnie świetnie !
Samo zło Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 "centymetr wiary" i "nadzieja" jest be, tak jak wielokropek, ale ostania, a właściwie przedostatnia strofa całkiem ok. serdeczności
Luthien_Alcarin Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 owszem nadzieja wiara itp: za bardzo wprost, zaburzaja klimat wiersza...ale ocena ogólna bardzo pozytywna, końcówka ciekawa;) i tyle;) Pozdrawiam Agata
Tomasz Pietrzak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 podoba mi się taki uporządkowany bałagan w tym wierszu, daję wielkiego plusa+
Michał Ziemiak Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Wiersz dobrze przemawia do czytającego, ciekawy język, dobrze dobrane środki przekazu... Co mnie drażni, to za duża ilość "enterowania" w pewnych miejscach (np. przy "tkankach")! POZDRAWIAM!
Toxyna Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 michale te tkanki to tak celowo .. ale przemyśle twoją sugestię :) dziękuję wam i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi