andrew Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) wszyscy mamy swoje gwiazdy są gorące jak my jej gwiazda przemierza galaktyki często wypatruję ale nie sięgam nieskończoności tam lubi przebywać marzyć może stamtąd na mnie spogląda nie dochodzi ciepło ale jej aurę zapach czuję kiedyś nasze gwiazdy znów się spotkają będą podziwiać nie tylko morze 1.2026 andrew Edytowane 15 Stycznia przez andrew (wyświetl historię edycji) 4
Nata_Kruk Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w.. spogląda.. dostaw ogonek, Andrzeju. Podobno każdy ma swoją, moja cały czas na nieboskłonie i często 'mówi'... :) Pozdrawiam. 1
Berenika97 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @andrew Miłość w skali galaktycznej. Nie musi być blisko, żeby była prawdziwa. Wystarczy wiedzieć, że gdzieś tam świeci. Pozdrawiam. 1
andrew Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Berenika97 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk Dziękuję Poprawiłem 1
Rekomendowane odpowiedzi