aniat. Opublikowano wczoraj o 09:58 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:58 Spotkali się w pociągu, w jednym życia przedziale, między Krakowem a Zakopanem, pewna pani z pewnym panem. Czas zatrzymał się na chwilę choć za szybą świat umykał. Ona myślą go pragnęła, on w jej oczach myśl przeczytał. Lecz ten pociąg był pośpieszny, przemknął jak mrugnięcie rzęsą i zostawił gdzieś na stacji tak historię rozpoczętą. 6
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano wczoraj o 10:25 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:25 @aniat. miłe, pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano wczoraj o 10:39 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:39 Fajnie napisane, a co się stać mogło, a się nie stało, widać stać się nie miało. Pozdrawiam
aniat. Opublikowano wczoraj o 10:42 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:42 @Marek.zak1 Dokładnie. Jak to moja znajoma mówi: „ Co komu przeznaczone, to na drodze rozkraczone” Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Charismafilos Opublikowano wczoraj o 16:48 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:48 @aniat. świetne! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre! :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano wczoraj o 17:23 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 17:23 hola hola nie tak szybko ta historia się zakończy wciąż złączeni byli myślą więc los figlarz znów ich złączył gdy wracali do Krakowa zeszli się ot tak przypadkiem ciepłych oczu nie szło schować słow zatrzymać strumień wartki wymienili telefony umówili się od razu by rozpocząć swe lowe story czy autorka je ukaże? pozdrawiam 1
aniat. Opublikowano wczoraj o 17:58 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 17:58 @Jacek_Suchowicz Rzuciłeś rękawicę, to może pomyślę nad kontynuacją. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Radosław Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Lekko i bardzo sympatycznie poprowadzona narracja. Troszkę można dopracować poszczególne wersy, ale patrząc na całość jestem bardzo na tak - kolej rzeczy. pozdrawiam
aniat. Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Radosław Dziękuję. Milo mi, że się podoba. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi