Gosława Opublikowano Niedziela o 16:41 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 16:41 (edytowane) bez ciebie rozpływam się jak ślepa jaskółka pikująca w przepaść z rozłożonymi skrzydłami wiszący kabel zapowiedź końca w szczelinach ramion tli się nadzieja spójrz tam na nieostrym zdjęciu oni wgłębieni w papier na odwrocie data drżącą ręką skreślone pamięć pochówku zostaje w człowieku przytulasz policzek i nadchodzi noc na ganku koty łapią odrobinę chłodu prężąc wyleniałe grzbiety pomiędzy mną samą a mną poczułam odrobinę światła to nic to tylko wspomnienie Edytowane Niedziela o 16:53 przez Gosława (wyświetl historię edycji) 6
huzarc Opublikowano Niedziela o 17:05 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:05 @Gosława Wiszące kable… ile się nich ludzi ściągnęło… Reszta, resztą jest przyzwyczajeniem życia.
Amber Opublikowano Niedziela o 17:31 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:31 @Gosława Wspomnienia ogrzewają... kable zmieniają kurs lotu jaskółek. Sprawnie akcentujesz wierszem problemy dnia. Pozdrawiam serdecznie :)
Charismafilos Opublikowano Niedziela o 17:55 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:55 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Gosława ile tu się dzieje!!!... nieustannie lubię Twoje opowieści.
Gosława Opublikowano Niedziela o 18:04 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:04 @huzarc cześć Huzar A wiesz co jakiś tak lubię patrzeć na jaskółki w locie Te siedzące na kablach wyglądają jak nuty na pięciolinii @Charismafilos dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Amber to są nie tylko problemy dnia to już nawet problemy 20lat w sumie 21 prawie Dziękuję miło że zerkasz
huzarc Opublikowano Niedziela o 18:06 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:06 @Gosława I skąd Ci te jaskółki znaleść zimą:)
Gosława Opublikowano Niedziela o 18:08 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:08 @huzarc no właśnie nie ma i trochę mi smutno Teraz to już nawet wróble nie widać Pozostają gołębie ale ich akurat nie lubię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano Niedziela o 20:01 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 20:01 @Gosława Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
tie-break Opublikowano Niedziela o 20:30 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 20:30 @Gosława W tym wierszu odnajduję jakąś bezradność pamięci. Nie można wymazać przeszłości, ale też życie z nią tak bardzo boli... 1
Gosława Opublikowano Poniedziałek o 18:49 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:49 @tie-break to jest wiersz o śmierci dziecka Czyjegoś synka Miałby na imię Leoś @Arsis ten obraz jest tak smutny jak ten wiersz Nagle czujesz jak cały wszechświat spada na głowę A może tylko się przypatruję temu małemu nic nieznaczącemu ludziowi
Arsis Opublikowano Poniedziałek o 19:18 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:18 (edytowane) @Gosława to Mariusz Lewandowski Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane Poniedziałek o 19:19 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
Gosława Opublikowano Poniedziałek o 19:27 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:27 @Arsis @Arsis dzięki Tobie poznaję piekne obrazy I do każdego z nich pisze mi się wiersz Dziekuję Włodziu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
truesirex Opublikowano Poniedziałek o 20:33 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:33 @Gosława Wiersz o tęsknocie i samotności Piękne obrazy szczególnie podoba mi sie zwrotka ze zdjeciem Pozdrawiam serdecznie
Gosława Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @truesirex ja również pozdrawiam i dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi