Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Radosław Opublikowano 3 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) nie napiszę o tym wiersza w kilku wersach nie ma miejsca by pomieścić tyle serca Edytowane 9 Stycznia przez Radosław (wyświetl historię edycji) 13
Gość vioara stelelor Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Znakomita fraszka, świetnie to zostało ujęte w słowa :) Choć wdzięczność - trudny temat. Nie każdy umie ją z siebie wykrzesać. Ale jeśli potrafi - to rzeczywiście, żadne słowo, żaden wiersz to będzie śmiesznie mało. Edytowane 3 Stycznia przez tie-break (wyświetl historię edycji)
Radosław Opublikowano 3 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia @FaLcorN Dziękuję Ci za podlinkowanie tej piosenki. Nie miałem okazji wczesniej jej słyszeć, a przekaz bardzo do mnie trafia. pozdrawiam
violetta Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia @Radosław codziennie rytuał dziękowania :) 1
Radosław Opublikowano 3 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia @FaLcorN Tak, bardzo. Pan Igor Herbut to wybitny wykonawca. Znam Go z innych piosenek i miałem przyjemność posłuchać Go na żywo, ale akurat z tym utworem przed chwilą spotkałem się po raz pierwszy.
Radosław Opublikowano 3 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia @FaLcorN Trudno prześliznąć się przez tekst. Od razu przykuwa zarówno swoją prostotą jak i głębią. Prawdą. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za to słowo i Twój przekaz. Czasem człowiek zdaje sobie sprawę jak został obdarowany, począwszy od pierwszej gwiazdki, aż po ciemną noc. @tie-break Ale fakt faktem, że słowa też są bardzo ważne, chociaż środków wyrazu jest wiele.
Radosław Opublikowano 3 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia @Charismafilos Dziękuję! Chociaż ja tu "podstępu nie widzę" ;)
Berenika97 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia @Radosław Wiersz wyraża coś pięknego - uczucie wdzięczności tak głębokie i wszechogarniające, że poeta czuje się bezradny wobec zadania jego opisania. "Tyle serca" to tutaj ogrom wdzięczności, który przepełnia, ale wymyka się słowom. To uczciwe przyznanie, że niektóre uczucia są zbyt wielkie, by je ubrać w język. Tak to rozumiem. Pozdrawiam. 1
Charismafilos Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście fortel tylko artystyczny miałem na myśli! ;) 1
Radosław Opublikowano 3 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia @Charismafilos Lubię takie fortele ;) ! Pozdrowienia @Konrad Koper Dziękuję!
Radosław Opublikowano 3 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fantastyczna praktyka. Rzekłbym, kilka razy dziennie ! 1
Radosław Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia @Berenika97 Czasem doświadczamy olśnień, innym razem to efekt codziennej praktyki, szukania jasnej strony dnia, czy też bliskiej relacjize sobą i ze światem. Duże wyzwanie, ale i droga warta przejścia. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia @RadosławDobrze, że zajrzałam. Celnie i jakie prawdziwe. 1
Radosław Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia @KOBIETA Dziękuję, dbam o serce.
Radosław Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia @Berenika97 "tyle serca" może symbolizować również wszystko to, czym zostaliśmy obdarowani. 1
Radosław Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia @Alicja_Wysocka Dziękuję. Wszystkiego dobrego! 1
Berenika97 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia @Radosław Masz rację! Ja z tych, co wolą obdarowywać. Może dlatego zauważyłam tylko jeden kierunek. 1
Radosław Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Ale to też jest "słuszny" kierunek, bo piszesz o tym , że warto również zauważyć i w jakiś sposób uhonorować swój wkład. Jeśli mamy dobrą relację z samym sobą, łatwiej o te interpersonalne. 1
Rekomendowane odpowiedzi