hania kluseczka Opublikowano 21 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 21 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2025 @hania kluseczka ciekawe, będę niedługo nasze głosy w necie:)
hania kluseczka Opublikowano 21 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2025 @violetta a udało ci się to odsłuchać?, nie wiem czy sama bym potrafiła ... 1
violetta Opublikowano 21 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2025 @hania kluseczka tak, udało:) 1
hania kluseczka Opublikowano 21 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2025 @violetta super, dzięki za info, ja tak szybko się nie ogarniam na jakiś nieznanych portalikach :)
violetta Opublikowano 21 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2025 @hania kluseczka ja też często nie:)
jan_komułzykant Opublikowano 21 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2025 Ciut za mocny pogłos, ale świetny tekst jak i muzyka, więc (tak trochę do rymu) Edyta, tylko Edyta Bartosiewicz - to dla niej byłaby dobra płyta :) Pozdrawiam.
hania kluseczka Opublikowano 21 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2025 @jan_komułzykant niestety natenczas nie znam wszystkich możliwości suno, z braku czasu głównie, korzystam też z wersji darmowej, więc najprawdopodobniej niektóre fajne opcje tworzenia muzy są dla mnie niedostępne, póki co chciałabym zmienić w tekście dwa słówka, jednego się pozbyć, drugie może wymienić na inne, bez szkody dla rytmu i melodii, ale raczej nie mam możliwości dobrania do (nowego) tekstu tej samej muzy, a edycja tekstu i zapamiętanie zmian, nie działa, także coś tam sobie kombinuję, bardziej jak koń pod górkę :)
Rekomendowane odpowiedzi