KOBIETA Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 Myślisz, że uwierzę w przezroczyste ciałko i różowe czułki.? słodki…prymitywny szkielet, zewnętrzny. Wydzielasz pianę…przychodzę w koronkowej czerwieni po lepki śluz, kiedy miękko się przytulimy. Mam na ciebie ochotę… Poruszę wszystkie receptory bólu.!!! To zabawne ślimaczku…zamykać siebie w przepuszczalnej skorupce. 5
huzarc Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @KOBIETA poetycka randka w terrarium;) 1
infelia Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @KOBIETA A co na to winniczek? 1
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 Będziesz gotowała winniczki na święta:)? Kuchnia francuska:) 1
KOBIETA Opublikowano 17 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @huzarc ;) lubię zwierzęce klimaty ostatnio zainteresowały mnie również słonie…;) pozdrawiam huzarc i dziękuję:) @infelia ;) jeszcze nie wiem na razie…milczy :) @violetta chyba tak Violetta:) jednego sobie…ugotuję. pozdrawiam :) a Tobie gruszki w głowie i to w czekoladzie, przeczytałam :) pyszności.! 2
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @KOBIETA lubię gruszki na wierzbie:) miska sałatki czeka do schrupania :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @KOBIETA jednego nawet nie poczujesz:) 1
KOBIETA Opublikowano 17 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @violetta mniam :) Violetto :) chyba z Tobą zamieszkam ;) Ty będziesz gotować a ja zarabiać kasę;) jeśli nie poczuję ..to sobie ugotuję drugiego;) 1
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @KOBIETA nie ma problemu, lubię coś pięknego przyrządzać jedzenia:) 1
KOBIETA Opublikowano 17 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @violetta :))) o a ja lubię piękno …nie tylko w jedzeniu :) 1
infelia Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @violetta Do tego zdjęcia trzeba jeszcze domalować mój widelec! Gary pozmywam. 1
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @KOBIETA też jestem piękna:) @infelia musiałabym dorobić drugi talerz, bo za mało by było:) nie ma co zmywać, tylko opłukać w wodzie:) 1
KOBIETA Opublikowano 18 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 @infelia Fajnie :) infelia będzie po nas zmywał ;))) potrzebujemy jeszcze kogoś do sprzątania.? ;))) i oczywiście !!! Violetto !!! jesteś pięknym człowiekiem :))) 1
Rekomendowane odpowiedzi