Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@violetta Wiesz Viola, byłem dziś na swojej ścianie. I palnąłem to hasło tam. Ale jest jeszcze jeden aspekt. Cenne źródło osobowe jest cenne wtedy gdy się rozgada i rozgaworzy :)) Wiadomo co rozplątuje języki najlepiej :) Taki niuansik dostrzegłem po czasie w tym mini :) Pzdr. M. 

Opublikowano (edytowane)

@violetta O to jeszcze jeden aspekt na takiej terapii tam to się dopiero gada i opowiada :))

@violetta Inna sprawa Viola, że mam Twoje dzieło prawdziwie literackie pt. "Erotyki". Ale ciągle mi brakuje Twojego autografu tam. Jakbyś kiedyś cierpiała na nadmiar czasu i nudę umów się ze mną. Po koleżeńsku, po autograf. Mogłabyś śmiało to uczynić. 

Edytowane przez Leszczym (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

@Leszczym 

Historycznie z PRL-u

Ty, jako cenne Źródło Osobowe

donosisz nieautorytarnie,

ja zaś milczę ostrożnie.  

Pijesz, nie po to, by język wilgotny sypał tajemnic garściami,

ja nie piję, by nie zapomnieć co słyszę między wierszami.

Opublikowano

@Berenika97 Ja ogólnie im, którzy są i coraz lepiej to u siebie dostrzegam mam jakąś taką chęć im namieszać. Nagadać bzdur, naopowiadać, popsuć nieco szyki. Inna sprawa, że mega może mi się to nie udawać, bo nie bardzo jestem zakłamany. Mściwy też nie aż tak. Już złośliwy dużo bardziej. Ogólnie nie mam jakiegoś wielkiego autorskiego zamierzenia podpisania z nimi, którzy są kontraktów. Jeszcze tego nie muszę zrobić, bo czasem niestety musisz :// Piszę dużo, ale w głównej mierze dlatego, że jednak to lubię i nawet muszę się czymś zająć codziennie. W myśl frazy z piosenki - "Trzeba coś kochać by żyć". 

Opublikowano

@violetta Bardzo dziękuję, lubię bardzo Manu Chao. To były kiedyś hity w całej Francji :) Cała Francja słuchała płyty zdaje się pt. Clandestino. Stąd poznałem i ja ten zespół. Potem go jakoś nie śledziłem, ale aktywny jest gościu na fb więc coś tam zerknę. A tą piosnkę to nawet chyba wrzucę na fb, bo udane bardzo, choć słów nie rozumiem :)