KOBIETA Opublikowano Środa o 19:06 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:06 Wysoko nad ziemią unoszą się cienie powstaje z obłoków król światła wezwany w tańcu wiruje szept sennych oddechów grą burzy i wiatru głęboko splątany. Horyzont się kłania słońcu na przekór początek i koniec świetlistej ciemności noc cicho odchodząc zostawia wyśnione niebieskie marzenie miłości spragnione. W błękitnej sukience, na plaży skalistej siłą tęsknoty wzburzając fale kroplami nadziei spogląda w przestrzenie czekając na smoka samotna na skale. Gdy niebo rozplata cichutki szmer skrzydeł namiętność się budzi, przyciąga do siebie spełnieniem pragnień w ramionach smoka skrzydlatą bliskością szybują po niebie. 1
Leszczym Opublikowano 53 minuty temu Zgłoś Opublikowano 53 minuty temu @KOBIETA Ale że co? Piękna i smok? :)
KOBIETA Opublikowano 51 minut temu Autor Zgłoś Opublikowano 51 minut temu @Leszczym ;) sama już nie pamiętam …co miałam na myśli Leszczym :) 1
Leszczym Opublikowano 49 minut temu Zgłoś Opublikowano 49 minut temu @KOBIETA Już wiem - nowy Avatar :))
KOBIETA Opublikowano 44 minuty temu Autor Zgłoś Opublikowano 44 minuty temu @Leszczym ;) zawsze marzyłam o tym, by poszybować sobie na smoku ;))) ale tak naprawdę…. podobał mi się po prostu kolor włosów Daenerys Targaryen ;)))) 1
Leszczym Opublikowano 41 minut temu Zgłoś Opublikowano 41 minut temu @KOBIETA Zawsze można "przemalować" ;))
KOBIETA Opublikowano 38 minut temu Autor Zgłoś Opublikowano 38 minut temu @Leszczym :))) wiem wiem ale to byłoby …i tak jestem blondynką ;))) 1
Rekomendowane odpowiedzi