Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

@violetta wiem, wiem. mogę godzinami siedzieć i patrzeć na fale rozbijające nagość o skały, w szum, we mgłę, w marzenia. czuć wlewający się do serca błękit i ten zapach, delikatny aromat kwitnących pomarańczy spod którego nuci kołysanki sam ocean. tak cicho, nie nachalnie...  i to jak kolorowa plama słońca na tle lawy, czerni się we wszystkich odcieniach złota.

chyba mi wpadł do seca kryształek czerni... 😊

Leo Krzyszczyk-Podlaś

Leo Krzyszczyk-Podlaś

@violetta wiem, wiem. mogę godzinami siedzieć i patrzeć na fale rozbijające nagość o skały, w szum, we mgłę, w marzenia. czuć wlewający się do serca błękit i ten zapach, delikatny aromat kwitnących pomarańczy spod którego nuci kołysanki sam ocean. tak cicho, nie nachalnie...  i to jak kolorowa plama słońca na tle lawy, czerni we wszystkich odcieniach złota.

@violetta wiem o tym. mogę godzinami siedzieć i patrzeć na fale rozbijające nagość o skały, w szum, we mgłę, w marzenia. czuć wlewający się do serca błękit i ten zapach, delikatny aromat kwitnących pomarańczy spod którego nuci kołysanki sam ocean. tak cicho, nie nachalnie...  i to jak kolorowa plama słońca na tle lawy, czerni we wszystkich odcieniach złota.

@violetta weiem o tym. mogę godzinami siedzieć i patrzeć na fale, smakować  wlewający się do serca błękit i ten zapach, delikatny aromat kwitnących pomarańczy spod którego nuci kołysanki sam ocean. tak cicho, nie nachalnie...  i to jak kolorowa plama słońca na tle lawy, czerni we wszystkich odcieniach złota.

Leo Krzyszczyk-Podlaś

Leo Krzyszczyk-Podlaś

@violetta weiem o tym. mogę godzinami siedzieć i patrzeć na fale, smakować  wlewający się do serca błękit i ten zapach, delikatny aromat kwitnących pomarańczy spod którego nuci kołysanki sam ocean. tak cicho, nie nachalnie...  i to wszystko jak kolorowa plama słońca na tle lawy, czerni we wszystkich odcieniach złota.

Leo Krzyszczyk-Podlaś

Leo Krzyszczyk-Podlaś

@violetta weiem o tym. mogę godzinami siedzieć i patrzeć na fale, smakować  wlewający się do serca błękit i ten zapach, delikatny aromat kwitnących pomarańczy spod którego nuci kołysanki sam ocean. tak cicho, nie nachalnie...  i to wszystko jak kolorowa plama na tle lawy, czerni w odcieniach złota.

Leo Krzyszczyk-Podlaś

Leo Krzyszczyk-Podlaś

@violetta weiem o tym. mogę godzinami siedzieć i patrzeć na fale, smakować  wlewający się do serca błękit i ten zapach, delikatny aromat kwitnących pomarańczy spod którego nuci kołysanki zapach oceanu. tak cicho, nie nachalnie...  i to wszystko jak kolorowa plama na tle lawy, czerni w odcieniach złota.

• Dodaj nową pozycję...