Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 23 Listopada 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 dawno cię śnieżku nie widziałam mój ty płateczku moja ty gwiazdeczko 8
violetta Opublikowano 23 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 @iwonaroma każde dziecko się cieszy:) 1
iwonaroma Opublikowano 23 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta właśnie tak :) Dzięki 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2025 @iwonaroma U nas też ździebko spadło. 1
iwonaroma Opublikowano 24 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius :) Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @akowalczyk @Wiechu J. K. Podziękowania 2
Nata_Kruk Opublikowano 24 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Iwona.. nie uwierzysz. gdy zaczęło sypać w moim regionie, poszedłam do okna.. i szepnęłam pod nosem... moje gwiazdeczki lecą z nieba... :)) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 25 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2025 @iwonaroma Poruszyłem dawno temu w rozmowie z moją kuzynką z Australii, która urodziła się w Polsce, temat śniegu i powiedziała mi, że tęskni za tym białym "puchem." W ostatnich latach opady śniegu w wielu rejonach, mówię o tych rejonach świata , gdzie śnieg i zima od wieków były czymś normalnym, zmalały bardzo, a nawet wcale nie było opadów białego puchu tamże. Słyszy się opinie, że to zmiana klimatu, globalnie ocieplenie. Pożyjemy, zobaczymy. Pozdrawiam serdecznie. :) 1
iwonaroma Opublikowano 25 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk Synchroniczność... A poza tym pierwszy śnieg to zawsze dziecięca radość :) nawet u dorosłych :) Dzięki @Wiechu J. K. No tak, emigrują a potem tęsknią... Fakt, pożyjemy zobaczymy :) Również pozdrowienia @Berenika97 @MIROSŁAW C. Podziękowania:) 1
hania kluseczka Opublikowano 25 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2025 @iwonaroma także bardzo się cieszę ze śniegu, chociaż za moim oknem właśnie ciężkie krople deszczu rozbryzgują się na parapecie:P 1
iwonaroma Opublikowano 25 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @hania kluseczka ja też się z śnieżku cieszę, choć był tylko dwa dni a teraz deszcz w szyby bębni :( Dzięki :)
Wiechu J. K. Opublikowano 25 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma Emigracja to nic nowego, ludzie od dawna przemieszczają się w poszukiwaniu lepszego życia, a gdy okazja się nadarzy to czemu nie, żyje się raz. ;)
iwonaroma Opublikowano 26 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Wiechu J. K. ;) Żyje się raz a potem się tęskni ;) @Klip :)
Wiechu J. K. Opublikowano 26 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma Odpuść sobie tą tęsknotę, ludzki los bywa różny i z czasem można się do wszystkiego przyzwyczaić. ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 26 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2025 @iwonaroma Żyjemy w takich czasach, że brak śniegu to nie problem. Czytaj poniżej: Sztuczny śnieg to albo prawdziwy, zamrożony śnieg wytworzony przez człowieka, albo sztuczna substancja chemiczna, która imituje jego wygląd. Wytworzony maszynowo "prawdziwy" śnieg składa się z wody i powietrza, tworząc go za pomocą specjalnych armatek, podczas gdy "sztuczna" imitacja do dekoracji może być zrobiona z materiałów takich jak poliakrylan sodu. - Google.com Pozdrawiam serdecznie ;)
iwonaroma Opublikowano 27 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Wiechu J. K. No nie wiem. Dla mnie jest różnica między prawdziwym i sztucznym a nadmiar w ostatnich czasach tego wszystkiego sztucznego to wg mnie jest problem. Również pozdrowienia
Wiechu J. K. Opublikowano 27 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, tak! Z czasem człowiek również będzie okazem, a roboty będą odwiedzać ZOO z człekokształtnymi. ;) 1
iwonaroma Opublikowano 27 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Wiechu J. K. ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi