drPavell Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Za kotarą snów znajdziesz mnie W czułym rozkosznym śnie, A miłość wieczna jest ma, Pożegnasz sen ten we łzach, Lecz znaleźć mnie możesz też Na jawie, tylko oczy wznieś, Bo jestem blisko, tu…
Tomasz Pietrzak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Za kotarą snów znajdziesz mnie W czułym rozkosznym śnie, A miłość wieczna jest ma, Pożegnasz sen ten we łzach, Lecz znaleźć mnie możesz też Na jawie, tylko oczy wznieś, Bo jestem blisko, tu… całośc do poprawy, rymy strasznie siłowe, podchodzą pod częstochowe, w trzecim wersie pojawia się nowa myśl, która wcale nie łączy się z początkiem, niby krótkie, ale przegadane. Pozdrawiam:)
Michał Ziemiak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, baaaaaaaardzo niedobrze... Debiut debiutem, ale mozna zawsze napisać coś innego, co wykracza swoim zasiegiem poza, proszę źle nie zrozumieć, festiwal w Opolu. Bo niestety utwór w/w. brzmii jak pop czwartej kategorii - rymy kuleją, środki wyrazu jak z piosenek Kasi Kowalskiej etc. Radziłbym poczytać duuuuuuuuuuużo poezji, a potem po prostu trenować wyobraźnię, gapić się na ludzi, rzeczy, przez okno pod "różnym kątem" i... pozdrawiam!
ot i anka Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 zobacz sobie komunikat moderatora co do konkursu na wiersz-kicz, może zdąbędziesz nagrodę.
Oscar Dziki Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=24254 Pozdrawiam
Oscar Dziki Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Odsyłacz dla początkująch bardzo;). Pozdrawiam.
Paulettta Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 miłość, temat przegadany.Wieczna miłość, nic ten wiersz nie daje. Jakbyś zaczynała pisac jakies opowiadanie, a nie wiersz. pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi