Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
FaLcorN

FaLcorN

@Roma

Nie musisz mi dziękować, bo nie napisałem tego by było miło. Spuentowałem tylko to co się tu wydarzyło. Jest ewidentny progres, a to jest najważniejsze. Wiersz jest czytelny, bardziej czytelny niż zwykle. Jest ładną ścieżką myśli poetki, a nie labiryntem oszczędności słów.

Ster jest dobrze ustawiony. Proponuję uznać to popełnienie, za wzór przyszłych popełnień.

Paa ; )

FaLcorN

FaLcorN

@Roma

Nie musisz mi dziękować, bo nie napisałem tego by było miło. Spuentowałem tylko to co się tu wydarzyło. Jest ewidentny progres, a to jest najważniejsze. Wiersz jest czytelny, bardziej czytelny niż zwykle. Jest ładną ścieżką myśli poetki, a nie labirynt.

Ster jest dobrze ustawiony. Proponuję uznać to popełnienie, za wzór przyszłych popełnień.

Paa ; )

FaLcorN

FaLcorN

@Roma

Nie musisz mi dziękować, bo nie napisałem tego by było miło. Spuentowałem tylko to co się tu wydarzyło. Jest ewidentny progres, a to jest najważniejsze. Wiersz jest czytelny, bardziej czytelny niż zwykle. Jest ładną ścieżką myśli poetki, a nie labiryntem.

Paa ; )

• Dodaj nową pozycję...