Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@violetta

Bo ona została stworzona w celu stworzenia sztucznej inteligencji na podstawie innych ludzi - działa jak pasożytujący rak.

Niech pani sama sprawdzi: wpisując hasło - wiersze Łukasza Jasińskiego, przed chwilą sprawdziłem i sztuczna inteligencja mówi o mnie - Łukasz Jasiński jest poetą i jego wiersze można znaleźć na Nieszufladzie i tyle na ten temat.

Poza tym: nie chcę być na żadnym afiszu - nie mam zamiaru brać udziału w przepychankach religijno-politycznych, powtarzam: jestem Alfą (pierwszym) lub Omegą (ostatnim), nigdy - Betą (po środku) - proste i logiczne i jasne?

Publikuję kolejne zdjęcia na własnym profilu, a poza tym: wszystkie partie pragną młodych ludzi - ich głosów, de facto: pomysłów, energii i społecznego działania - w zamian co?

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Wiesław Jasiński (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

@violetta

Nie, bo: to - oznaczałoby likwidację możliwości rozwoju twórczego, a nazwiska nie mam zamiaru wyrzucać i zmieniać - jestem Hrabia Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór i nie mam problemów z rozdwojeniem osobowości, poza tym: jest już za późno - moje nazwisko jest już międzynarodową marką, jeśli już mam być Poetą - to niech świat wybuduje mi dworek, znajdzie sekretarkę, wydawnictwa i wtedy pozwolę, aby zarabiał - wtedy będę miał zobowiązania i czego jeszcze pani nie rozumie?

Łukasz Jasiński 

@violetta

Niech pani mówi sama za siebie 

Łukasz Jasiński 

Opublikowano (edytowane)

@violetta

Jest pani wyjątkowo podła - agresywna, a od świata niczego nie chcę i ze wzajemnością - świat ode mnie gówno dostanie, grunt: mam wolność i to jest najważniejsze, więcej pani nie będę dawał komentarzy - zostanie pani zamilczana i wtedy pani zobaczy jak słowa potrafią być bolesne! Żegnam!

Łukasz Jasiński