Wakss Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października O urodziwy trupie leżymy teraz w grupie Ty, larwy, robaki, bakterie i ja wszyscy razem w śmiertelnej trupie ugodzeni przez świat w nasze usta śmiertelną strzałą znów ugodzeni okrutnie! Czyż nie słyszysz jakie bolączki cierpię? Jak wywijam swymi zwojami tu i ówdzie Jak gubię słowa złudne i pleśnią się duszę! O trupie, ty ostojo moralnego ideału Nawet nie wiesz ilu by chciało twą tuszę TE NIESKALANE GRZECHEM KOŚCI! Ja bym ją chciał! JA ŻEM JEJ PRAGNĘ! Lecz ty obrócony mostkiem do góry W ROZPACZY ZNÓW GOŚCISZ a ja bledszy i kruchszy, skrócony przez czas W BIAŁE WAPNO SIĘ OBRACAM POWTARZAM! Powtarzam! powtarzam... 2
wierszyki Opublikowano 18 Października Zgłoś Opublikowano 18 Października (edytowane) O urodziwy już trupie, Bo w jednej myśmy grupie ;) Turpizm to bardzo ciekawy kierunek w sztuce, śmieć a właściwie strach przed śmiercią połączyło i ciągle łączy miliony ludzi. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 18 Października przez wierszyki T (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi