Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Być w tu i teraz tutaj nie do „podjebania” znaczy, że oto ja światu tak, światu, ha światu, światu nawet opowiem...   A potem po opowieści widzisz że oni skromni i lokalni nad wyraz chcą ciebie widzieć na jak najniższym drzewie   Chcą ciebie co najwyżej odbierać jako gościa z piłą w ręce i że piłą podcinasz gałąź na której siedzisz...   Ale oni nie rozumieją nawet tego obrazka tej metafory bo jak zetniesz tę gałąź przecież pójdziesz sobie zwyczajnie na spacer (tak właśnie wyglądają moje „eureki”)   Albo wyjedziesz i oby tylko nad polskie słone zachmurzone morze możesz w dodatku polubić słodkie jeziora zimne rzeki spadziste góry   Oni ciebie posyłają na drzewo a ty bujasz się i drwisz niczym drwal jak dąb umiejętnie i złośliwie i sarkasz również na niedokładnym pomoście (którego stolarz wcale nie „dopracował”)   Warszawa – Stegny, 15.11.2025r.
    • O  Łów  Z   Ło  To   Oto   Łz   Wóło
    • On i Kuba: turkać - akru tabu - kino.    
    • Mu - Ira - w kawy moc, i co my - w akwarium?  
    • wylosuj z książki dwa wyrazy    na dysk z tym bletko suną nad nami fale płyną pod nami niebo kolorami brzasku  odpalam od save'a kod skrywa potwory    wabi ścieżka czekaj na pobranie bonus questa   w questcie pokonaj przeciwności zapisz to  świt w zorzy szroni łąkę z biegiem strumienia  schodzę w dolinę mogę zbiec ale stawiam opór    pocą ci się dłonie zapisz to wędrowiec nadejdzie    ze wschodu ten temat to rzeka ten temat to  moment widać nas stąd pocą ci się dłonie spokojnie najpierw szkiełko później papier błysk        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...