Annna2 Opublikowano 22 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2025 @Robert Witold Gorzkowski trochę zazdroszczę . Wiesz co, tak sobie jeszcze pomyślałam( sięgając do przeszłości) że nawet w najbardziej podłym gronie, to zawsze znajdzie się jeden sprawiedliwy 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 22 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2025 @Annna2 no tak ale Martha to była postać mam jej płyty. Myślę że była Rubinsteinem (cudnie obok Chopina grał Dvoraka) w spódnicy. 1
Annna2 Opublikowano 22 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2025 @Robert Witold Gorzkowski nie mam. Kiedyś kolekcjonowałam cykl " Muzyka Mistrzów", ale już nie mam, przeprowadzałam się i nie wiem gdzie są 1
Nata_Kruk Opublikowano 31 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to prawda... przetrwała i jest słuchana przez wielu amatorów tej muzyki. Jestem pełna podziwu, jak 'sprytnie', ale z rozwagą wplatasz w ten cykl cząstki historii, z którą ja, jestem na bakier.
Rekomendowane odpowiedzi