Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ... kochają mnie zbyt uciążliwie wielbią zbyt zachłannie brakuje mi samego siebie... [sub]Tekst był edytowany przez Sareimheinn Nevarfreyties dnia 02-10-2003 21:33.[/sub]
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmmmmmmmm.... poprawny, zrozumiały ale brakuje mi magii... " kochają mnie zbyt uciążliwie wielbią zbyt zachłannie brakuje mi samego siebie " Przepraszam z góry za to co zrobiłem ale spójrz jak inaczej może być rozpatrywany utwór gdy lekko zmieni się jego formę... W takiej pozostawia dwojakie rozwiązanie - "zbyt zachłannie wielbią..." bądź "zachłannie brakuje mi..." tak jest ciekawiej dla odbiorcy (mam nadzieję) serdecznie pozdrawiam Piotr Mogri
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bracie ten wiersz popełniłem w efekcie znużenia i upokożenia... nie powiem czym i przez co, i niech nikt nie bierze tego do siebie! (błąd ortograficzny zamierzony) już kiedyś napisałem tekst z podobnym łamaniem wersów i przyznam, że bardzo to polubiłem. nie wiem czemu teraz tego nie zastosowałem... czy mogę zmienić według Twoich rad? czy nadal bedzie "mojego autorstwa"? liczę na odpowiedź pozdrawiam serdecznie Sare.N. [sub]Tekst był edytowany przez Sareimheinn Nevarfreyties dnia 02-10-2003 19:12.[/sub]
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Sare, Jasne, że możesz zmieniać co tylko uważasz za konieczne... ...a co do autorstwa - to twój utwór a poezja dopuszcza stosowanie różnych form - ja tylko poddałem propozycję "łamania wersów" i nie roszczę sobie do tego żadnych praw... gorąco pozdrawiam Piotr Mogri
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeedytowałem wiersz za radą Brata form skróconych:)) i jest lepiej i to się nazywa 100% konstruktywna krytyka! :)) dzięki Sare.N.
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niezłe. Ostatni wers najlepszy. ...jak jeszcze wyrzucisz przecinki i wielokropki, powstanie całkiem klarowny obraz. Tak to widzę. Pozdrawiam Aneta
Rekomendowane odpowiedzi