Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Wolność to trochę najróżniejsza dowolność, również wyboru, również wyrazu i również braku efektów wymiernych.   Warszawa – Stegny, 04.10.2025r.    
    • @Somalija   "Somalija Opublikowano 11 minut temu @Migrena Pod moim wierszem, nie na moim portalu. Zalecam czytać ze zrozumieniem.  Treść tych ,,badań psychologiczny" świadczą o inteligencji badacza, niestety.."     zgoda. twój wiersz. ale on nie wisi w pustce kosmicznej, prawda ? znajduje się na publicznym portalu. nie dodam złośliwości o zrozumieniu.....     ale ciekawy jest wątek "Treść tych ,,badań...."   a skąd wiesz o czym one świadczą ..... śmiało antycypujesz. bez podstaw.   i po co te złośliwości (geriatryczny, Ciechocinek).   nikogo nie uraziłem. starałem się być pomocny.   a co do tego co chciałem osiągnąć i osiągnąłem nie dotyczą indywidualnych przypadków tylko raczej zbiorowości.   są w temacie moich dociekań badania psychologów francuskich.   komuś kto jest takimi badaniami zainteresowany udzielę informacji.   ale ty masz to w nosie. nie dziwi mnie to. ale dziwią mnie napastliwość i złośliwości.   nie jesteś w stanie mnie urazić więc lepiej zamknijmy temat  na tej naszej wymianie "uprzejmości".   dobrze ?  
    • @Berenika97 ... uciec z krainy niemocy nie akceptować zła  dać życiu szansę   nie tylko przytuli  porwie w nieznane  jak wiatr liście  znajdzie ciepło  nawet w krainie lodu  ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia 
    • pragnienia kobiety wciąż … nie do odgadnięcia    nie tylko ja ty i nauka stara się rozszyfrować    superkomputery  bezradne rozkładają ręce    może ... może kiedyś AI  stworzy algorytm  znajdzie dostęp  do umysłu niewiasty wygeneruje odpowiedź    może kiedyś …   dziś … dziś kobieta jest tajemnicą    9.2025 andrew  Sobota, już weekend   
    • Dużo takich domów, gdzie przemoc, alko, nienawiść. Lepiej z niego wyjść, ale trzeba mieć dokąd i za co. Na Crine &Investigation jest serial: Meet, Marry, Murder i to też o tych, którzy chcieli odejść. Pozdrówki
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...