violetta Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Łukasz Wiesław Jasiński ja oglądam filmy dla gry aktorskiej:) zdarzają się obyczajowe czy przygodowe filmy, które mnie interesują:) rzadko oglądam ze względów metaforycznych:) a co to za danie zrobiłeś z kaszą? 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 (edytowane) @violetta Z kaszą gryczaną, wątróbką i cebulką, jeśli chodzi o mnie: oglądam wszystkie filmy (rzadko: seriale) i to do całego końca, abym mógł sobie wyrobić własną opinię, otóż to: przygodowy film - "Hrabia Monte Christo" - też jest dobry... Hrabia Łukasz Jasiński Edytowane 13 Października 2025 przez Łukasz Wiesław Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 13 Października 2025 przez Łukasz Wiesław Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Łukasz Wiesław Jasiński ostatnio oglądałam tajemnice posiadłości Richmondow, podobał mi się, może dlatego, że lubię klasykę, modę, obyczaje, nie lubię szalonów filmów. Hrabię też kiedyś oglądałam, superowy. Zborze w trawie oglądam co roku:) lubię filmy miłości jak wiosenna bujność traw i dramaty romantyczne jak Romeo i Julię:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 (edytowane) @violetta Podam pani tytuły jakie jeszcze obejrzałem: - "Piękny umysł", - "Błękitny cud", - "Światłoczuła", - "Kryptonim anioł", - "Chwała", - "Outlander", - "Wichry namiętności", - "Siedem dusz", - "Lista marzeń", - "Narodziny gwiazdy" i nie mam zamiaru reklamować filmów o antypolskim charakterze - zrealizowane przez wiadome czynniki. Zresztą: mówiłem już pani - kiedyś miałem kolekcję książek, filmów, monet, banknotów i znaczków pocztowych, natomiast: płyty DVD chowałem do opakowań włókienniczych z suwakiem - niebieskiego koloru - było pięćset miejsc na filmy, a miałem trzy opakowania... Łukasz Jasiński Edytowane 13 Października 2025 przez Łukasz Wiesław Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Łukasz Wiesław Jasiński oj powiem ci nie obejrzałam połowy filmów, to jesteś melomanem:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 (edytowane) @violetta Filmy oglądam na Netflixie (płatne) i Adapterze (bezpłatne), zresztą: wyżej wymienione filmy obejrzałem w ciągu trzech miesięcy. Łukasz Jasiński Edytowane 13 Października 2025 przez Łukasz Wiesław Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Łukasz Wiesław Jasiński podziwiam desperację, ja tak nie oglądam niczego:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 (edytowane) @violetta To żadna desperacja, tylko: wolność, a wolność to czas i sam sobie organizuję czas - wolność. Łukasz Jasiński Edytowane 13 Października 2025 przez Łukasz Wiesław Jasiński (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi