Poezja to życie Opublikowano 28 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2025 Ja i ty Umieramy tak jak nasze sny A świat rozpada się Na kawałki Częstując nas Chlebem i winem Jak ciałem i krwią Chrystusa Na ostatniej wieczerzy Kto pilnuje naszych pacierzy? 2
obywatel Opublikowano 28 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2025 @Poezja to życie Z koralików różańca Nie jest świat złożony I cichych próśb On lubi krzyczeć Na śmierć Zapomniałem O grobach O kwiatach co rosną tam i tu A propos, czy konieczne jest Ja i ty?, przeczytałem trochę pana twórczości, nie jest zbyt jednostronna?
Poezja to życie Opublikowano 29 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 @sam_i_swoi Nie no wydaje mi się, że nie jest. Różną tematykę poruszam w swoich wierszach. Są moim zdaniem urozmaicone. Bardzo dużo napisałem wierszy już przez te parę lat co jestem na stronie. Jest sporo do przeczytania mojej twórczości. Polecam sprawdzić i przeczytać więcej. Wiersze są różnorakie.
obywatel Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 @Poezja to życieI jak nie skorzystać, poleciałem niezwłocznie po więcej, i przepisowo poczytałem, sobie też za honor uznając tzw. rację autora i nie neguję jej. Porusza i niekoniecznie różna tematyka, jej zróżnicowanie. No cóż, pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi