Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

wkręć mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

między bluzką a bluzką schowany śrubokręt
między włosem
a włosem z cebulką jeszcze
mówi do mnie co noc

mówi i od słowa do słowa
zaraża mnie bełkotliwym strachem
siadam i go gwałcę
zrób stop

kochany, uznaj mnie za szaloną
paranoiczną i mroczną prowokatorkę
jesteś taki cienki, że bez żalu
możesz mnie znienawidzić

a) mówiłam, nie wstawiaj kropek do tytułów bo to nie zdania
b) bez interpunkcji albo z jesli sie decydujesz, ale wybierz bo są dwa przecinki a nie ma kropek ani wielkich liter ani niczego innego.
c) cos mi zgrzyta pierwszy i drugi wers ostatniej strofy. mroczną, szaloną, kochany. nie podoba mi sie dobór słów.
d) co oznacza pierwsza strofa? między bluzką a bluzką śróbokręt, między włosem a cebulką mówi do mnie co noc? tego nie rozumiem.

huhuhuh, pacz jak sie zlecą, jak będą szczęśliwi że cie zjechałam. huhuhuh. reszta mi sie podoba, może nie tak jak ostatnie twoje wiersze ale jest twój, a lubie ten twój styl. jak na ciebie to poprostu moim zdaniem za mało. pozdrawiam (wiesz jak, nie będę ich niesmaczyć, sama wiesz jacy sa wrażliwi, cóż, poeci ;])

ps nie życze sobie komentarzy mojego komentarza bo to nie jest niczyja sprawa. tu komentuje sie wiersze, chciałam przypomnieć i nie zaprzestane komentowania koleżanki bo gościom na forum nieodpowiadaja nasze relacje.

bluzką, a bluzką, włosem - po prostu w bałaganie. schowany, siedzi tam, obok, niby niewidoczny, ale jest i... mówi do mnie co noc.
mroczną, szaloną, paranoiczną - to celowe przesycenie, żeby dobitnie ukazać za jakiego zjeba może mnie uznać ;>

mało poetycko się wyrażam.

pozdrawiam MOKRO.

:> hiuhuh, jestes baaaardzo zła. co powiedza tutejsi goście?! chyba przestaną nas lubić jak będziemy tak mówić, zrobią nam oddzielne miejsca w autobusach jak afroamerykanom ;]. tacy są ludzie, nie tolerują inności. rozumiem że osatnia strofa jest taka specjalnie więc wycofuje zarzut. nadal nie rozumiem o co chodzi ze śróbokrętem? a co powiesz na takie zboczenie?: pozdrawiam mokro i z użyciem rąk. jestem złaaaaaa ;].