Moondog Opublikowano 24 Września Zgłoś Opublikowano 24 Września (edytowane) Mistrz szeptów Nie jestem lordem zza wąskiego morza Ni możnym panem wedle tamtych obyczajów I wedle plotek nie gustuję w chłopcach Chociaż ze szeptów uczyniłem atut Ja w tych skrajnościach zręcznie lawiruję Chociaż cel mi przyświeca nie tkliwe serce W domysłach skrywam prawdziwą naturę Pojołem że nie można przejrzeć się w śwetle W nawiązaniu do jednej z moich ulubionych postaci z wiadomo jakiego uniwersum Edytowane 14 Listopada przez Moondog (wyświetl historię edycji) 3
Marek.zak1 Opublikowano 24 Września Zgłoś Opublikowano 24 Września Przyznam, nie wiem o co chodzi, ale jest klimat. Pozdrawiam p.s, ni możnym..... nie gustuję.... tak mi się wydaje
E.T. Opublikowano 25 Września Zgłoś Opublikowano 25 Września @Moondog Ciekawa postać wyłania się z tego zupełnie nieznanego mi uniwersum. Aż chce się wiedzieć o niej więcej. Przeszkadzają trzy literówki w pierwszej zwrotce.
Moondog Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września @Marek.zak1 jak zwykle dzięki Pozdrawiam @E.T. Tak u mnie się często to zdarza Pozdrawiam
Berenika97 Opublikowano 25 Września Zgłoś Opublikowano 25 Września @Moondog Ukrywasz prawdziwą tożsamość i lawirujesz między różnymi oczekiwaniami społecznymi. Balansujesz między skrajnościami i plotkami. I piszesz: "Pojąłem, że nie można przejrzeć się w świetle"
Moondog Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września (edytowane) @Berenika97 jeszcze dopiszę dwa wersy do tej zwrotki a puenta jest jakby połączona z górnym wersem odnośnie wyższego celu w kontekście wiary jakim kieruję się ta postać Edytowane 19 Listopada przez Moondog (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi